Matbloggere blir SALMA-dommere

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Fire kjente matbloggere skal denne sommeren finne de tre beste SALMAchefene i hver sin region, og jakten på amatørkokkene er i full gang.

I SALMAChef konkurrerer amatører om å lage den beste matretten med SALMA laks. Nå er kvalifiseringen i gang, og daglig tikker det inn oppskrifter. I år får konkurransen en ny vri; da fire kjente matbloggere stiller som regiondommere. Dette er Ingunn Rekstad for nord/midt, Ina Shelby for vest, Lars Fredriksen for sør og Jørn B. Broll for øst.

De fire skal finne de beste SALMAoppskriftene fra hver sin region, og velger ut tre oppskrifter hver. Fra de til sammen tolv semifinalistene skal hoveddommerne velge sine finalister, og fire personer går videre til finalen. Som i fjor er dommerpanelet ledet av Eyvind Hellstrøm og Ingrid Espelid Hovig sammen med SALMA-sjef Trym Eidem Gundersen.

SALMA jakter nå på den beste SALMA-oppskriften fra det norske folk, og de fire finalistene havner på scenen for å lage sin beste rett under Matstreif i Oslo lørdag 15. september.

Konkurransen er åpen for oppskrifter og innleveringer skjer på www.Salmachef.no frem til og med søndag 29. juli.  SALMA understreker at konkurransen kun gjelder amatørkokker.   

Teaser:

Fire kjente matbloggere skal denne sommeren finne de tre beste SALMAchefene i hver sin region, og jakten på amatørkokkene er i full gang.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Vinner av SALMAchef i 2011, Jan Ivar Nykvist. Han vant en reise for to til Lyon. (Foto: SALMA)