Her er Norges Bocuse d'Or-meny Øyvind Ludt Publisert mandag 09. mai 2016 - 08:56 Sist oppdatert mandag 09. mai 2016 - 08:56 Dette er menyen som skal sikre Christopher William Davidsen gull i Bocuse d'Or: restaurant og bar
Maud er den nye dronningen på Bergen Harbour Hotel – Å overta ledelsen her blir omtrent som å komme hjem.
Nå er Ranten blitt «boutique» Nyt fjellet på rommet, heter det ofte om Ranten Hotell. Nå er de 34 rommene på hotellet blitt betydelig oppgradert.
Klar for flaggskiphotell Etter fire år som hotelldirektør ved Comfort Hotel Bergen, skal Jørgen Hauge Carlsen overta et enda større hotell med nesten samme navn.
Fra rettssalen i Reykjavik til sjefjobb på Classic Norway-hotell Hun har jobbet som advokat, levd blant urfolket i Amazonas og samlet barndomsminner på et av de mest avsidesliggende stedene på Island. Nå blir Lilja Jónsdóttir (31) hotellsjef på Sagafjord Hotel i Møre og Romsdal.
Første i Norge WorldHotels Crafted Collection fortsetter å vokse i Skandinavia, og utvides nå med Bergen Harbour Hotel.
Bygde rom inn i bakken – vant pris Det hele begynte med et utsalg på stabburet. Nå strømmer gjester fra hele verden til «gårdshotellet» som denne uken fikk høythengende pris.
Skal gjøre Under-verker på Sørlandet Hotell- og restaurantfamilien Ubostad liker seg best nær sjøen. Men de måtte til fjells for å finne ny salgsdirektør.
Høyere rombelegg, men skjær i sjøen for hotellbransjen De helt ferske mars-tallene viser at situasjonen på de norske storbyhotellene har normalisert seg. – Enn så lenge, sier Peter Wiederstrøm.
Skarsnuten Hotel blir dobbelt så stort Når vintersesongen er over 1. mai, rykker arkitekter og snekkere inn i «ørneredet» på Hemsedal.
Ørjan Johannessen bygger nytt hotell – Vi skal skape kulinariske konsepter med høye ambisjoner, sier mesterkokken.
Dobler hotellkapasiteten i sommer Det er ikke sci-fi snøkanoner som ligger bak når Radisson Blu Mountain åpner dørene 17. juni.
Satser stort på «sirkusrestauranter» I dag slår restaurantkjeden Pincho Nation opp dørene til en ny restaurant i Porsgrunn. Det er kjedens første francheisenhet i Norge. Nå kommer det flere, mange flere, ifølge folkene bak.
Ørjan Lundmark bli ny hotelldirektør for Amerikalinjen – Jeg gleder meg til å jobbe videre med å sikre posisjonen som teamet på Amerikalinjen har opparbeidet i markedet, og videreutvikle huset sammen med dyktige kollegaer.
Claus Petersen ny direktør ved Scandic Holmenkollen Park En av de lengstsittende direktørene i hotellets historie gjør comeback.
Høyere snittlønn i hotell og restaurant Betalingen øker mer enn i andre bransjer, men fremdeles tjener ansatte bare 79 prosent av lønnen til en industriarbeider. – Ikke helt representativt, sier Fellesforbundet.
Rekordår for hytteutleie: Ufo-hytta til himmels Folk strømmet til Statskog-hyttene i pandemiåret 2021. Særlig UFO-hytta i Hessdalen slår alle rekorder.
Hotel 1624 nærmer seg åpning Rett før jul ble hotelldirektør ansatt. Nå er søknad om skjenkebevilling sendt.
Tidligere Michelin-kokk blir Sommerros kjøkkensjef Britisk kjøkkensjef med bakgrunn fra Le Canard blir Stordalens mann på kjøkkenet i Sommerro. Se hvordan restaurantene og barene på prestisjehotellet på Solli Plass vil se ut.