Her er Norges Bocuse d'Or-meny Øyvind Ludt Publisert mandag 09. mai 2016 - 08:56 Sist oppdatert mandag 09. mai 2016 - 08:56 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Dette er menyen som skal sikre Christopher William Davidsen gull i Bocuse d'Or: ✕ restaurant og bar Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
– Det er mange priser som henger høyt, men denne utmerkelsen står i en egen klasse Mangfoldspris til Strawberry.
Næringsmegler har tro på framtidens hotellnæring Lyse tider i møte for bransjen, skal vi tro Akershus Eiendom.
Pluss – Vi må tørre å investere og ta betalt for de gode opplevelsene I år har Heimr Collection overtatt to hoteller. Det skal bli langt flere i tiden som kommer.
Stenger utendørsbasseng på grunn av høye strømpriser Sprengkulde og høye strømpriser skaper hodebry for Røros Hotell.
– Den massive innsatsen vi nå gjør i Clarion Collection er den største siden hotellkjeden ble grunnlagt for snart 30 år siden Pusser opp åtte Clarion-hoteller.
Pluss Fire år etter åpning ønsker Lotte å utvide med titalls nye rom, bowlingbane og stort konferanserom Lys framtid for Mandal Hotel.
93 prosent av norske Scandic-hoteller er svanemerket Scandic Sjølyst i Oslo var først ute med miljøsertifiseringen.
Disse er klare for Scandics lederutviklingsprogram I mer enn to tiår har Scandic utviklet fremtidige ledere gjennom Talent @ Scandic.
Pluss Agnes kjøpte hotellet i Kvinesdal for 2 kroner. Nå har hun snudd blodrøde tall til overskudd – Jeg kunne båret hele gjengen her på gullstol, sier Agnes Berntsen.
Anette går fra IT-bransjen til direktørjobb i Ålesund – Jeg ser veldig fram til denne utfordringen, sier Anette Emaus.
Flying Elephant inngår samarbeid med svensk investeringsselskap Selger 51 prosent av aksjene i datterkonsernet Host Property AB.
Pluss Historisk samarbeid med Høyskolen Kristiania – Gode ledere og ansatte er ikke lenger en selvfølge, sier Henning Friberg.
Pluss Ekteparet Frode og Kristine bygde hotell på egen tomt. Det er blitt en knallsuksess – Vi bestemte oss fra første dag at vi skulle lykkes, sier Frode Sakshaug.
Pluss I 2021 overtok Monica hotellet i Holmsbu: – Det har vært en krevende reise Den erfarne hotelldamen har brukt mye tid på å bygge opp igjen hotellperlen.
Numa har vekstambisjoner - ansetter Fredrik Berlin i nyopprettet stilling Den tyske hotellkjeden ønsker å øke porteføljen med flere hundre enheter.