Gla'gris fra Brødr Ringstad

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Krøll på halen er et tegn på at grisen har det bra. Gjennom konseptet "Gla'gris med krøll på halen" setter Brødr Ringstad fokus nettopp på dyrevelferd og dyrefor.

Det nye konseptet blir presentert under Markens Grøde i Rakkestad den 10.-12. august. Brødr. Ringstad satser på kvalitetskonsepter fra gård til bord, og virksomheten er basert på godt håndverk og råvarer med høy kvalitet.

Ifølge produsenten er et tegn på at en gris har det bra at den har en krøll på halen, og gjennom "Gla'gris med krøll på halen" settes dyrevelferd og dyrefor i fokus for å oppnå god kvalitet på kjøttet. Foreløpig er det inngått leveringsavtale med Eva og Hans Tøger Holmsen på Gjulem gård som produsent av svinekjøtt fra Gla'grisen.

- Vi har tilsvarende konsepter for storfekjøtt, lammekjøtt og kalvekjøtt hvor vi har inngått samarbeisavtaler med lokale produsenter av storfekjøtt fra den franske kjøttferasen Blonde d'Aqutaine, fårekjøtt av lam fra Imsdalen og kalvekjøtt av frittgående kalver, skriver Brødr Ringstad i en pressemelding.

For å følge med i tiden og tilfredsstille kundenes behov lanseres også et nytt design på produkter og markedselementer. Blant annet er det etablert en ny hjemmeside, og produktkatalog vil være tilgjengelig på nett i august/september. Der vil også bedriftskunder kunne bestille varer på nett, og få info og bilder om produktene.

På Markens Grøde blir det helgrilling av Gla'gris på standen hver dag, inkludert salg og servering av smaksprøver og tilbehør.

Mer om konseptet finner du på brodr-ringstad.no.

Teaser:

Krøll på halen er et tegn på at grisen har det bra. Gjennom konseptet "Gla'gris med krøll på halen" setter Brødr Ringstad fokus nettopp på dyrevelferd og dyrefor.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
(Illustrasjon/foto: Brødr Ringstad)