Fem spisesteder i Oslo stengt

Publisert Sist oppdatert

Følgende steder ble stengt på grunn av helsefare:

YaYa’s Thai Beach Bungalow

Stedet ble stengt på grunn av generelt meget dårlig hygiene. Renhold, orden og vedlikehold særdeles dårlig, samtidig som håndteringen av maten heller ikke var hygienisk forsvarlig.

Hos Thea

Stedet ble stengt på grunn av helsefare. Det ble funnet rotteekskrementer i virksomheten, samt flere andre uhygieniske forhold både når det gjelder utstyr og rutiner.

Fuji Japansk Restaurant & Sushi Bar

Stedet ble stengt på grunn av generelt meget dårlig hygiene. Det var blant annet meget dårlig renhold på kjøkkenet hvor det også ble funnet forskjellige larver og biller. Virksomheten manglet også godkjenning som næringsmiddelvirksomhet.

Odeon

Stedet ble stengt på grunn av dårlige hygieniske forhold. Det ble funnet kakkelakker og fluer på kjøkkenet. Stedet var ikke sikret mot skadedyr; blant annet var det åpent fra matvarelager til garasjeområde. Stedet manglet også godkjenning som næringsmiddelvirksomhet.

Mistral

Stedet ble stengt på grunn av generelt dårlig hygiene. Stedet hadde dårlige rutiner når det gjelder mathåndtering og personlig hygiene. Renhold og orden var heller ikke akseptabelt utført. Virksomheten manglet også godkjenning som næringsmiddelvirksomhet.

De fem stedene som ikke ble stengt fikk også forskjellige anmerkninger vedrørende hygiene.

Ingen av stedene ble ilagt karantene i forbindelse med stengingene. Det betyr at de som har godkjenning fra tidligere får åpne når forholdene er utbedret, mens de som mangler godkjenning må søke om godkjenning først. (Kilde: www.Mattilsynet.no)
Thumbnail Image: