Amundsen Cognac i ny drakt

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Amundsen lanserer nye utgaver av Amundsen Very Spesial (VS) og Very Superior Old Pale (VSOP) i ny og mer tidsriktig design.

Nylanseringen står for nye, velbalanserte smaksprofiler, som er hentet frem i Cognac spesielt med tanke på norske ganer. De kjennetegnes av høy grad av fruktighet, Amundsen VS av fersk frukt, og VSOP av mer moden og tørket frukt. Fruktigheten er godt balansert med en fin sødme og noter av vanilje fra eikefatene. Resultatet er en frisk, rund og myk cognac som kan nytes ved enhver anledning, ifølge produsenten.

 

Tidsriktig og informativ design

Med utformingen av de nye flaskene og etikettene bryter Amundsen nå med tradisjonell cognac design. Både VS og VSOP kommer i en tøff flaske med stilig, tidsriktig og lys etikett. Designet skal si noe om hvordan den nye cognacen smaker: ”Behagelig fruktig med fin sødme” og ”innbydende rund, fyldig og moden”, for henholdsvis VS og VSOP.

 

Lavest pris og valuta for pengene

Mens mange andre aktører i cognacmarkedet stadig øker prisene, har Amundsen gått motstrøms. I Amundsen Cognac mener man at god cognac er noe som mange bør ha gleden av. Derfor er Amundsens nye cognacer gunstig priset, uten å kompromisse på kvalitet. Innholdet i flaskene er for eksempel lagret godt over minimumskravet for VS og VSOP.

Teaser:

Amundsen lanserer nye utgaver av Amundsen Very Spesial (VS) og Very Superior Old Pale (VSOP) i ny og mer tidsriktig design.

Main Image:
Thumbnail Image: