PERLE: Radisson Blu Mountain Resort & Residences i Trysil er en skikkelig perle.

Nye topper i Trysil

De to Rezidor-hotellene i Trysil får ny og erfaren administrerende direktør.

Publisert

Etter 4,5 år som administrerende direktør for Radisson Blu Resort, Trysil og Radisson Blu Mountain Resort & Residences takket Pontus Åkesson for seg 1. november 2017 og overlot stillingen til Micael Eriksson.

NY SJEF: Micael Eriksson er ny administrerende direktør på Rezidors Trysilhoteller.

Micael har lang og bred erfaring innen hotell-, restaurant- og destinasjonsarbeid. Han har tidligere vært daglig leder for en rekke svenske restauranter og hoteller.

- Med sin lange erfaring i hotell- og restaurantbransjen vil Micaels kunnskap komme godt til nytte i den videre utviklingen av resorthotellene i Trysil, og vi har høye forventninger, sier Mats Årjes, styreleder for Radisson Blu Resort, Trysil og Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil.

Skal skape fjelldestinasjoner i verdensklasse

- Som administrerende direktør er formålet, sammen med de øvrige ansatte i resortteamet å sette fokus på gjesteopplevelsen og bidra til at Trysil som destinasjon fortsetter å utvikle seg i positiv retning mot en helårsdestinasjon. Med byggingen av Scandinavian Mountains Airport er jeg overbevist om at Trysil og Sälen kommer til å bli fjelldestinasjoner i verdensklasse, og det blir en spennende utfordring. Fremtidsutsikten for resorthotellene er veldig positive, og det er inspirerende at jeg har blitt valgt til å delta i dette arbeidet, sier Micael Eriksson.

HOTELLSJEF: Jonas Grape blir hotellsjef x 2.

Hotellsjef x 2

I forbindelse med rekruttering av ny administrerende direktør for resorthotellene i Trysil tar Jonas Grape, som har vært hotellsjef for Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil også over ansvaret som hotellsjef for Radisson Blu Resort Trysil. Jonas var med på etableringen av Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil i 2011 og har en solid hotellbakgrunn fra både Sveits, USA, England og Irland i stillinger som resepsjonssjef, revenue manager og hotellsjef. Jonas tok sin utdanning i England og har en BSc (Hons) i Hotel & Restaurant Management fra Oxford Brookes University.

- Det føles utrolig trygt med Jonas ved roret. Han er svært kompetent og har driftet Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil på en imponerende måte. I løpet av de siste fem årene har vi hatt en fantastisk utvikling med en omsetningsøkning på 60%. Vi har stor tillit til at Micael og Jonas vil utfylle hverandre godt, og sammen med sitt team skape de beste forutsetninger for å lykkes i fremtiden, sier Årjes.

Powered by Labrador CMS