HERLIG BELIGGENHET: Stordalen kommer til åpningsfesten 1. juni. Hotellet har 154 rom, restaurant, møterom og konferansesal.

Åpner hotell med 154 rom i Stormarknes

Lover storstilt fest på åpningsdagen.

Petter A. Stordalens Strawberry etablerer seg i Vesterålen. Hotellet lover store overraskelser under åpningen.

QUALITY HOTEL RICHARD WITH:

  • 8 etasjer
  • 154 rom
  • 5 suiter
  • Restauranten 1893
  • 6 møterom
  • Konferansesal med plass til 150 personer
  • Flytende badstu
  • Bar
  • Gym
  • Hotellet eies av Hotell Richard With AS

– Finere utsikt skal du lete lenge etter. Beliggenheten til nye Quality Hotel Richard With kunne ikke vært bedre. Her kan du se Lofotveggen, nordlys, midnattssol og et glitrende vakkert hav, og i tillegg er dette det perfekte utgangspunktet for fantastiske aktiviteter, enten det er med familien eller kollegaene, sier en entusiastisk Petter A. Stordalen i en pressemelding.

Stor konferansesal

Hotellet ligger strategisk plassert rett ved Hurtigrutekaia, rett ved flyplassen og vegg i vegg med Hurtigrutemuseet, med spektakulær utsikt til den berømte Lofotveggen. Stordalen skal være med på åpningsfeiringen av hotellet 1. juni.

Hotelldirektør Yngve Rodal lover flere overraskelser under åpningen:

– Denne åpningen skal gå inn i minneboka til de som kommer. Vi lover spektakulære aktiviteter for gjestene både utendørs og inne. Og vi skal by på nordisk kvalitetsmat med lokale råvarer inspirert av det franske kjøkkenet. Vi byr rett og slett på det beste fra Vesterålen, sier Rodal.

Quality Hotel Richard With blir det ledende konferansehotellet i regionen, med møterom og en konferansesal med plass til 150 personer. Hotellet rommer også restauranten 1893, oppkalt etter Hurtigrutas første seilas, og foran hotellet kan gjestene benytte en flytende badstu mens de nyter utsikten.

50 ansatte

– 30. juni står hotellet helt klart, og da har hotelldirektøren invitert lokalbefolkningen til fest: - Alle som ønsker å se det nye hotellet, er hjertelig velkommen til folkefest 30. juni. Vi byr på popcorn, softis, visning, servering og morsomme aktiviteter, og en av kollegaene mine mener også vi kan by på et direktørstup fra den flytende badstua, forteller Rodal.

Hotellet blir en viktig hjørnesteinsbedrift i Stokmarknes med nærmere 50 ansatte, og Rodal forteller at mottakelsen lokalt har vært enestående:

– Det har vært utrolig motiverende for oss med all støtten vi opplever lokalt. Nå skal vi innfri og gi Vesterålen det de har fortjent lenge. Vi skal være med på å definere Vesterålen som destinasjon, og jeg gleder meg til fortsettelsen, legger han til.

Powered by Labrador CMS