Enklere å imponere gjestene

Publisert Sist oppdatert
Hittil har det vært tidkrevende å servere retter med couliser og man har vært nødt til å lage dette fra bunnen av. - Nå er det blitt enklere å imponere dine gjester, sier GRO Industrier og Eurest Personalrestauranter, som i ­fellesskap har utviklet et produkt som skal være like bra som hjemmelaget.

- Coulis kan brukes til det meste, alt fra dekorering av kaker og desserter, til ingrediens i fromasjer, kremer, parfaiter og drinker, sier produktansvarlig Kristine Hartviksen fra Eurest. - Det var i arbeidet med vår nye møte- og gjestemeny, at behovet for en ferdig­produsert bærcoulis med høy og sikker kvalitet meldte seg, sier Hartviksen.

- Vi undersøkte en stund i markedet før vi kontaktet GRO Industrier med vårt behov. De likte ideen godt, og kom raskt tilbake med innspill og smaksprøver, sier Hartviksen.
Thumbnail Image: