Nye direktører hos Scandic

Publisert Sist oppdatert

Line Vikrem-Rosmæl er ansatt som ny hotelldirektør på Scandic Lerkendal, mens Vanja Langsåvold Braute tar over roret på Scandic Seilet.

– Vi er veldig godt fornøyde med å få både Line og Vanja med på laget. De har begge lang erfaring fra hotellbransjen, og de kjenner lokalområdene sine meget godt. Vi er overbevist om at de begge vil gjøre en strålende jobb som hotelldirektører og bidra til å videreutvikle to flotte hoteller, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Mange muligheter

Vikrem-Rosmæl har lang fartstid fra hotell- og reiselivsbransjen i Trondheimsregionen. Hun har tidligere vært hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Grand Olav, og kommer nå fra stillingen som reiselivsdirektør i Visit Trondheim AS. Nå gleder hun seg til å bli ny hotelldirektør på Scandic Lerkendal.

– Det er alltid spennende med nye utfordringer. Scandic Lerkendal er et moderne hotell med mange muligheter, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som hotelldirektør for Trondheims største hotell og bidra til å videreutvikle produktet, sier hun.

Nye utfordringer

Vanja Langsåvold Braute har de siste ti årene vært direktør for Radisson Blu i Ålesund, Park Inn i Stavanger og Quality Hotel Alexandra i Molde. Ved siden av direktørrollen har Braute engasjert seg i flere styreverv som NHO, NHO Reiseliv og Molde Næringsforum.

– Jeg har hatt fire flotte år på Quality Hotel Alexandra. Molde er en flott by hvor familien trives svært godt, og nå gleder meg til nye utfordringer på Scandic Seilet. Jeg ser frem i mot å bli kjent med mine nye medarbeidere på Scandic Seilet, og jeg er spent på hva de neste årene vil bringe, sier hun.

 

 

Powered by Labrador CMS