Thon Budget-hotell på Høvik

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Thon Hotels har inngått en franchiseavtala med Høvik Hotell, som ligger ved E18, en ti minutters kjøretur vest for Oslo sentrum. 

Hotellet har tidligere vært et Scandic-hotell. Den nye avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels profil, som en del av budget-konseptet. Nytt navn fra 16.01.2012 blir Thon Hotel Høvik. Wilhelm Hartwig vil være direktør på hotellet som vil driftes under selskapet NHG Management AS. 

- Med dette hotellet får vi ialt 5 Budget-hoteller i Oslo og omegn og 8 totalt i Norge. Budget er et rendyrket rom/frokost konsept som er perfekt for de som ikke har behov for mer enn en god seng å sove i og en god frokost, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels i en pressemelding. 

-Vi har stor tro på et Budget-konsept for hotellet på Høvik. Thon Hotels har, på en svært god måte, klart å tydeliggjøre sine ulike konsepter i markedet. Med den konkurransesituasjonen som nå utvikler seg i området rundt Fornebu vil et Thon Budget-hotell vil være riktig for at vi skal ta markedsandeler, sier Administrerende direktør Morten A.Kahrs i NHG Management.

Hotellet skal gjennomgå en renovering i resepsjonsområdet, felles arealer og oppgradering av rom. Med dette vil hotellet bli et flott og moderne rom/frokost hotell når Thon Hotels skiltene settes på hotellet. 

Teaser:

Thon Hotels har inngått en franchiseavtala med Høvik Hotell, som ligger ved E18, en ti minutters kjøretur vest for Oslo sentrum. 

Main Image:
Thumbnail Image: