Henning Fischer er ny mann i Nores.

Henning Fischer til Nores

Henning Fischer er ansatt som ny innkjøpssjef i Nores. Sammen med innkjøpssjefene Mette Aarø-Stillesby og Petter Ravik skal han forhandle og vedlikeholde avtaler på vegne av de rundt 500 medlemmene i Nores Norge.

Publisert


- Nores er en organisasjon jeg har fulgt med på i mange år, og har i mine øyne alltid vært den innkjøpsorganisasjonen med de mest spennende medlemmene, en god sammensetning av kvalitetsleverandører og ikke minst en organisasjon som er kjent for å ha meget dyktige ansatte. Jeg er glad for å ha blitt en del av dette teamet, og er veldig klar for å jobbe knallhardt med å fortsette å gi Nores sine medlemmer de beste betingelsene fra de beste leverandørene, sier Henning Fischer.

Erfaring fra Hotel Continental

Henning er utdannet kokk, og startet sin karriere som kokkelærling på Hotel Continental. Siden da har han fått 15 års erfaring innen bransjen og har bl.a jobbet på Augusta Arnesen, Carl Evensen og kommer nå fra stillingen som innkjøpssjef i Godtlevert og Adams Matkasse. Vi er veldig glade over å ha fått Henning med på laget, og gleder oss til å dra nytte av hans kunnskap og brede erfaring.

- Hennings kompetanse og gjennomføringsevne blir viktig for Nores vekst og utvikling fremover, og som bidragsyter til å videre bygge Nores som den mest kjente og attraktive innkjøpsorganisasjonen i Horeca, sier Pål Semb-Johansson, administrerende direktør Nores SA.

Om Nores SA

Nores er en av de ledende innkjøpsorganisasjonen i Norge og Sverige. Medlemmene består av veletablerte hoteller og restauranter, både enkeltbedrifter, eiergrupperinger og kjeder. Samlet innkjøpsvolum i 2018 var på over 2,8 milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS