Går til konkurrenten

Mathias Mansoori går fra Scandic til Nordic Choice Hotels.

Publisert

Med 20 års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen gir han Clarion Collection kompetanse innenfor Food & Beverage på rett tidspukt.

– Jeg er så utrolig glad og stolt over å få være med i Clarion Collection familien. Clarion Collection har gjennom mange år vært i en klasse for seg når det gjelder service og standard. Jeg ser frem imot å bli kjent med kollegaer og sammen videreutvikle Clarion Collection i et meget høyt konkurransepreget marked i Norge, sier Mansoori.

En lagspiller

– Mathias lever for å skape gode resultater, han har kommersiell teft, er faglig dyktig og en lagspiller med evne til å spille andre gode, sier en fornøyd John Kristian Stubban, Senior Vice President i Clarion Collection Hotel.

De siste årene har Mansoori jobbet som hotelldirektør i Haugesund, Trondheim og nå sist som direktør for to hotell i Bergen, alle innenfor Scandic. Mansoori har tidligere vært med å åpne restauranter, barer og nattklubber i Sverige, Norge og Australia.

–Med Mathias på laget har vi fått en driftsdirektør som kan se over alt det som er gjort innenfor Clarion Collection de siste årene med nye øyne. Det er svært gledelig at en som kommer fra en konkurrerende hotellkjede kan komme inn som en positiv bidragsyter til Clarion Collection, tilfører Stubban.