Choice flytter opp ledere

Publisert Sist oppdatert

Katalin Paldeak og Trond Bastiansen er ansatt i nye lederstillinger i Nordic Choice Hotels.

Katalin Paldeaker går inn i en  nyopprettet stilling som Chief Operating Officer (COO) for Nordic Choice Hotels, som omfatter de fem hotellkjedene Clarion Hotel, Clarion Collection, Quality Hotel, Quality Resorts og Comfort Hotel. Trond Bastiansen ansatt som COO for de 10 independent-hotellene innen Nordic Hotels & Resorts. Begge tiltrer de nye stillingene i midten av august.

- Vi aldri hatt flere prosjekter og større kapasitetsvekst i samtlige markeder. Med ansettelsene av Trond og Katalin samler vi krefter og ruster oss til videre vekst. Både Katalin og Trond er rekruttert fra lederstillinger innen Nordic Choice og kjenner selskapet meget godt. Begge har demonstrert at de har den strategiske teft og egenskapene for å utvikle egenarten og potensial til samtlige kjeder videre, sier administrerende direktør Torgeir Silseth  i Nordic Choice Hotels i en pressemelding..

Paldeak har vært i Nordic Choice siden 2004 og kommer fra stillingen som konserndirektør for hotellkjeden Clarion Hotel. Hun har de siste 10 årene bygget opp Clarion Hotel til å bli en av Nordens største og mest toneangivende hotellkjeder. Paldeak er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Gøteborg. Som COO får Paldeak ansvar for drift, utvikling og posisjonering av Nordic Choice Hotel i det skandinaviske markedet.

- Med fem hotellkjeder er Nordic Choice unike i den nordiske hotellbransjen. Vi kan på samme tid tilby gjestene den dyreste suiten og det billigste hotellrommet i samtlige store byer. I en verden der utviklingen går stadig raskere, er det opp til oss å spisse våre merkevarer, og bli enda tydeligere for våre gjester. Sammen med gode kollegaer i kjedene ser jeg frem til å levere flere gode gjesteopplevelser, uansett lommebok, sier Paldeak.

Trond Bastiansen kommer fra stillingen som konserndirektør i Clarion Collection. Kjeden kan skilte med selskapets høyeste gjestelojalitet. Bastiansen har en Mastergrad i internasjonal hotelladministrasjon fra Norsk Hotellhøgskole og Cornell University og har tidligere vært dekanus for Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Bastiansen får totalansvaret for de 10 independent-hotellene som sorterer under paraplyen Nordic Hotels & Resorts, blant dem prestisjetunge THE THIEF, Copperhill Mountain Lodge, Farris Bad og Yasuragi Hasseludden.

- Jeg gleder meg til å overta den mest særpregede hotellporteføljen i Skandinavia og videreutvikle disse perlene sammen med hotelldirektørene. Hvert eneste hotell har en sterk merkevare og posisjon i markedet. Det viser blant annet mottagelsen av THE THIEF i Oslo og Yasuragi Hasseluddens kontinuerlige vekst år etter år, sier Bastiansen.