Øyeblikk fra Matstreif

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Forrige fredag og lørdag bugnet det av spennende småskalaprodukter, fristende retter og friske råvarer i de mange bodene under Matstreif på Rådhusplassen i Oslo. Smak, lukt, form, farge og et begeistret publikum i skjønn forening. I vår lille bildekavalkade kan du gjenoppleve noe av den sydende stemningen. God helg!

 

Stor pågang hos SALMA.
 
 
 
 
 
Trygve Nesje fra Holli Mølle i Spydeberg med sine økologiske middagsperler.
 
 
 
Det er ingen selvfølgelig sammenheng mellom smak og utseende. Heldigvis.
 
 
...men råvarer kan også være svært dekorative.
 
 

Stig Fagerholt og Eirik Thomsen fra Gastronomisk Institutt promoterte kokeboka "Den beste sjømaten fra kalde klare farvann i Norge"...
 
 

... som skal passe også for menigmann, med ulike vanskelighetsgrader og QR-koder som kan scannes for å få oppskrifter og lister med ingredienser direkte inn på mobilen.

 

Ingegärd Øien og Juul M. Melvold fra Røisilien Bigård produserer økologisk honning.
 
 
 
Stefan Krogh med sine økologiske krydderblandinger. Nytt på det norske markedet, og allerede ute i flere dagligvarebutikker.
 
 
 
 
 NM i kjøttfag.

 

Blåbærmuffins - med Eventyr Smak fra Kunstnerdalen.

 

Teaser:

Forrige fredag og lørdag bugnet det av spennende småskalaprodukter, fristende retter og friske råvarer i de mange bodene under Matstreif på Rådhusplassen i Oslo. Smak, lukt, form, farge og et begeistret publikum i skjønn forening. I vår lille bildekavalkade kan du gjenoppleve noe av den sydende stemningen. God helg!

Main Image:
Thumbnail Image: