Klare for Salma-finale

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Førstkommende lørdag går årets finale i SALMAchef av stabelen, og nå er de fire finalistene klare for å konkurrere på Matstreifs hovedscene.

Dette er andre året at Salmachef arrangeres, og sist ble finalen avholdt under Gladmat-festivalen i Stavanger. Men i år finner den altså sted under Matstreif i Oslo.

De fire finalistene er plukket ut av fire av landets fremste bloggere; Lars Fredriksen (Larsspiserdrikkerogsynser.matprat.no), Ina Shelby (kjoekkentjeneste.blogspot.no), Jørn Broll (matogvinnett.no) og Ingunn Rekstad (minmiddag.no).

Finalistene er Rune Gjertsen fra Ålgård, som serverer SALMA med bringebær og kiwisaus, Jana Mayorova fra Fredrikstad med SALMA tartar, Kajsa Selnes fra Orkanger med Lun laksecarpaccio i champagnesaus og Frank Brurarøy fra Trondheim som serverer SALMA confitert i brunet smør, erter og spirer.

Lørdag 15. september skal finalistene tilberede sine retter foran publikum og et dommerpanel bestående av Ingrid Espelid Hovig, Eyvind Hellstrøm og Matias Spieler Bugge fra Flying Culinary Circus. Den kjente kokken Ole-Martin Alfsen er konferansier og skal lede det som er det størte matshowet noensinne på Matstreif. Finalistene konkurrerer om å vinne en reise for to til VM i kokkekunst, Bocuse d'Or i Lyon i 2013.

Jan Ivar Nyquist som vant SALMAchef under Gladmatfestivalen gratuleres av Eyvind Hellstrøm.
Teaser:

Førstkommende lørdag går årets finale i SALMAchef av stabelen, og nå er de fire finalistene klare for å konkurrere på Matstreifs hovedscene.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Dommerpanelet på fjorårets SALMAdhef-finale.