Siste sjanse for mat-kupp

Restaurantfestivalen i Oslo gir matglade gjester mulighet til å nyte to-retters gourmetmat fra noen av byens beste restauranter – uten å tømme lommeboken. Nå er det siste innspurt.

Publisert

Mangler du planer til helgen? Da er restaurantfestivalen en opplagt mulighet for deg. Restaurantfestivalen i Oslo er et årlig arrangement og er organisert av Bookatable by Michelin.

Festivalen er et populært arrangement hvor matglade mennesker kan bestille en to-retters meny på noen av byens beste restauranter, uten å tømme lommeboken.

– Restaurantfestivalen gir alle matelskere mulighet til å prøve forskjellig mat fra ulike restauranter, finne inspirasjon og kanskje til og med få en ny favoritt. Her kan man samle venner og familie, og spise fantastisk mat til en veldig god pris, sier Åsa Murphy, Managing Director på Bookatable.

Mange spennende aktører

De deltakende restauranter er blant andre Tjuvholmen Sjømagasin, BAR Vulkan, Restaurant Eik, Brasserie Hansken, Xich Lo, Restaurant Fjord, Ling Ling Hakkasan, Festningen Restaurant og Bølgen & Moi Tjuvholmen.

Under Restaurantfestivalen byr restaurantene på to-retters menyer til enten 250 eller 350 kroner. Menyene kan bookes via www.bookatable.no og på denne linken kan du se hvilke restauranter som er med i festivalen.

Mer en 2,5 millioner matgjester booker månedlig gjennom Bookatable, som med deres prisbelønte teknologi gjør det enklere for restaurantene å fylle bordene og administrere bestillinger. 

Powered by Labrador CMS