FLOTT BELIGGENHET: Hotellet ligger bare et steinkast unna vannet i området Solheimsviken i Bergen.

Moxy Bergen BREAAM-sertifisert

Oppnådde Excellent i BREEAM-programmet.

Publisert Sist oppdatert

Moxy Bergen, som ligger i det nyutviklede området Solheimsviken i Bergen, har oppnådd rangeringen Excellent i BREEAM-programmet, den neste beste vurderingen som finnes, heter det i en pressemelding fra Core Hospitality.

Hotellet åpnet i 2021, og har 199 rom.

Core Hospitality:

Core Hospitality er en dansk hotelloperatør som er uavhengig av merkevarer og fleksible til å betjene alle hotelltyper, og kan derfor implementere og drive nøyaktig det konseptet som passer best til eiendommen og beliggenheten til hotellet.

Core Hospitality vokste ut av Zleep Hotels og har siden etablert en sterk portefølje av hoteller; Best Western Plus i Kastrup og Moxy i Bergen og København.

Bekreftede prosjekter inkluderer Moxy Tromsø, Fairfield Copenhagen og Residence Inn Copenhagen

– Bygninger bruker ressurser, generer avfall og er kostbare å vedlikeholde og drifte. Vi er glade for at GC Rieber la ned den nødvendige innsatsen for å lage et bærekraftig bygg, fordi det tillater oss å enkelt drive hotellet på en miljøvennlig måte. BREEAM-sertifiseringen er generelt en sterk indikator på at Moxy Hotels er blant de ledende miljøvennlige hotellvalgene i Bergen. Excellent-rangeringen er en fantastisk bragd som fremhever de omfattende miljøhensynene som ble tatt under byggingen av hotellet, forklarer administrerende direktør i Core Hospitality, Per Denker Sørensen,

Bærekraftstiltakene som gjorde det mulig å få sertifiseringen er blant annet: bruk av havvann for å kjøle ned bygningen, omgjøring av overskuddsvarme til CO2 som kjølemiddel, samt anskaffelse av RECer som sikrer 100% fornybar energi.

Moxy Bergens driftsoperatør, tredjeparts forvaltningsselskapet Core Hospitality, deler GC Rieber Eiendoms bærekraftsverdier. Core Hospitality har engasjert seg i å redusere bygningens miljøpåvirkning ytterligere ved å drifte det med 100% fornybar energi og optimalisere bygningsprosesser og driftsprosedyrer i henhold til Green Key-programmet.

Powered by Labrador CMS