Moxy Hotels åpner i Bergen

Bergens nye Moxy-hotell er nå klar for å ønske alle gjester velkommen.

Publisert Sist oppdatert

Moxy Hotels, Marriott Internationals livsstilskonsept for reisende med et ungt sinn, er nå åpnet i verdensarvbyen Bergen, byen som også regnes som inngangsporten til de norske fjordene. Moxy Bergen er karakterisert av dets lekre design med morsomme og inspirerende detaljer, samt en perfekt plassering like ved flere kulturelle områder med mye historie og ikke minst den fantastiske utsikt over Puddefjorden.

DIREKTØR:

Hotellet består av 199 rom med senger av høy kvalitet, 55” TV med Chromecast, designerfasiliteter og super raskt Wi-Fi. Hotelleieren GC Rieber Eiendom leter nå etter en restauratør til å åpne ved siden av.

– Vi er utrolig glade for å åpne dette nydelige hotellet og skal nå kapitalisere på den voksende etterspørselen etter autentiske opplevelser. Moxy Bergen er perfekt designet til den nye demografien av reisende og skiller seg fra de eksisterende hotellene i byen. Om dagen vil du finne lokale og reisende som arbeider side om side på Moxy. Om kvelden vil de utfordre hverandre til spill og kjekke sosiale aktiviteter, sier Monica Selvik, hotelldirektøren på Moxy Bergen.

Bergen: En feriedestinasjon

Moxy Bergen åpner i Solheimsviken; tett på innovasjons-, finans-, teknologi- og forskningsområdet på Marineholmen og i Solheimsviken. Dette, kombinert med det faktum at Bergen er en stor feriedestinasjon for hele verden, gjør livsstilshotellet perfekt for alle reisende.

Moxy Bergen er Marriott Bonvoy sitt andre hotell som åpner i Norge. Den danske hotelloperatøren Core Hospitality driver allerede et Moxy-hotell i København og har planer om å åpne enda et Moxy-hotell i Tromsø om noen år. Operatøren kunngjorde nylig at pipelinen av prosjekter også inkluderer Skandinavias første leilighetshotell under konseptet Residence Inn by Marriott.

Om Core Hospitality

Core Hospitality er en dansk hotelloperatør som er uavhengig av merkevarer og fleksible til å betjene alle hotelltyper, og kan derfor implementere og drive nøyaktig det konseptet som passer best til eiendommen og beliggenheten til hotellet. Core Hospitality vokste ut av Zleep Hotels og har siden etablert en sterk portefølje av hoteller; Best Western Plus i Kastrup og Moxy i København og Bergen.

Powered by Labrador CMS