Soneinndeling med teppefliser

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Det er blitt vanligere å innrede soner i kontorlandskapet uten fysiske skiller, og Interface har lansert en ny kolleksjon med teppefliser som egner seg til soneinndeling og kreative gulvløsninger i åpne rom.

Det var en tid da du ikke kunne skille det ene kontoret fra det andre og alle kontor skulle være så like som mulig. Det ble gjort en dyd av at virksomhetens kontormiljø ikke skilte seg ut fra én etasje til en annen, eller sto i kontrast til nabovirksomheten.

Vegger var alltid grå eller hvite. De skulle ikke ta for mye oppmerksomhet i rommet. Gulvene var ensfargede og anonyme, de skulle man tross alt bare gå på. Stoler, bord og lamper la man heller ikke merke til. Det viktigste var at innredningen skulle være anonym og upersonlig. Dette til tross for at oppgaver og arbeidsområder var vidt forskjellige.

Selvstendig arbeid, møtevirksomhet eller kreative prosesser ble alle avholdt i rom der innredningen ikke skulle fange din oppmerksomhet. Innredningen hadde ingen annen oppgave enn å fungere rent praktisk på arbeidsplassen. Det anonyme kontoret er fortsatt idealet for mange skandinaviske virksomheter, men fler og fler får øynene opp for hvordan kontormiljøet kan bidra til å skape en kreativ, sosial  og effektiv arbeidsplass, skriver Interface i en pressemelding.

Det åpne kontorlandskapet blir vanligere, men med det oppstår også noen utfordringer for eksempel i forhold til akustikk og soneinndeling. Mye tyder på at interiørarkitekter og designere har sett fordelen med å bruke ulike materialer og farger som en del av innredningen og for å skape et miljø der man kan arbeide og trives. En designmessig gjenfødelse av arbeidsplassen, som innebærer et oppgjør med det nåværende.
 

Interiør er en viktig del av en arbeidsplass, både i forhold til virksomhetens uttrykk samt de praktiske egenskapene. Teppefliser kan gi fleksible løsninger og brukes til å definere ulike soner eller såkalte rom i rommet. I tillegg forbedrer teppefliser akustikken i et åpent kontorlandskap.

Med Interface nye kolleksjon, Metropolis, gis det utallige muligheter for et spennende og praktisk kontorlandskap.

I en tredjedel av kolleksjonen er teppeflisene produsert med 100% resirkulert garn, produsert av avfallsprodukter som brukte fiskenett og gamle teppefliser som er resirkulert via Interface eget system, Re-Entry™ 2.0

Mange av de nye produktene har ytterligere miljøkarakteristika som CO2-kompensasjon og ’random’ design, noe som fører til mindre installasjonsavfall.  

Teaser:

Det er blitt vanligere å innrede soner i kontorlandskapet uten fysiske skiller, og Interface har lansert en ny kolleksjon med teppefliser som egner seg til soneinndeling og kreative gulvløsninger i åpne rom.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS