Spaopplevelse midt i Oslo-sentrum

Er dette Norges mest fancy spa?

Publisert Sist oppdatert
14. mars åpnet Thief Spa, kun en kort «tunneltur» unna hotellet ytterst på Tjuvholmen. Spaet er 800 m2 stort og åpent både for hotellgjester og andre, i tillegg legges det ut 100 medlemskap.

Lokalene er bygd i mye av den samme stilen som The Thief. Hotellgjester vil kunne benytte treningssenteret 24/7.

- Endelig er The Thief komplett! Vi har lovet Oslo et sted som stjeler deg ut av hverdagen, og på Thief Spa skal gjestene få en Thief-følelse for kropp og sjel. Aldri har vi jobba så hardt for at folk skal bli så avslappa, sier Petter A. Stordalen, eier av Nordic Hotels & Resorts, som driver The Thief.

Av badstuopplevelser finner vi tyrkisk Hamam, marokkansk Rhassoul og tysk Aufguss som er vekselvis varme og kjølebehandling. Spaet har eget treningssenter, motstrømsbasseng og en finsk sauna på 25 kvadratmeter.

Bygget er tegnet av de danske arkitektene Schmidt Hammer Lassen. De har hentet inspirasjon fra norsk natur og nordisk lys. Anemone Wille Våge har stått for stylingen. The Thiefs egen kunstkurator, Sune Nordgren, har valgt ut kunst av norske Tom Sandberg og Marit Følstad.

Vi har hentet hjem det fremste innen behandlinger, produkter og utstyr. Vi har også fått med oss de dyktigste terapeutene. Nå gleder vi oss til å gi våre gjester behandlinger i verdensklasse, sier Anette Ose, Keeper of the Spa. 

Ifølge Ose vil det muligens bli timebooking også for regulært spabesøk for å sørge for at lokalene ikke blir overfylt.

I tillegg til spa, finnes en egen beautysalong med make-up-bar drevet av Jennifer Moi, og en produktshop med utvalg av produkterfra Carita, Ilia, Babor, Priori og Voya som også benyttes under behandlingene.

Spa har omsider fått fotfeste i Norge, men kvaliteten varierer. Akkurat som hotellet, vil Thief Spa tilby opplevelser du ikke får noe annet sted. Få steder er vakrere enn Oslo og Tjuvholmen i vannkanten. Om det er ett sted vi skal snakke om å bade i velvære, bokstavelig talt, så må det være akkurat her, sier Jarle Moen, Thief Executive Officer.

På behandlingsmenyen finner vi også det som må være norges dyreste spa-behandling, en Carita Diamond, en halvannentimes behandling til kr. 6195,-. Her benyttes Carita Diamond er en antiage-behandling for alle aldre, med ekte diamantpulver som skal gjøre at huden gløder.

Tyrkisk Hamam. Her kan det bestilles for en eller to personer og med henholdsvis en eller to terapauter.
Anette Ose, Keeper of The SPA, demonstrer de unike behandlingsstolene som Thief SPA er først i landet til å ta i bruk.
25 m2 "Finsk"-Sauna som holder 80 grader. Her har benkene et materiale som avviser varme, mens veggene er kledd med treverk som reflekterer varmen.
Bassenget er 12 meter langt og holder behagelige 31 grader. Veggene er kledt med skifer og i taket finner vi en "stjernehimmel".
SPA-suiten, her foregår behandlingen for enkeltpersoner, eller parvis. Rommet benyttes gjerne i 2-3 timer for full uttelling. Den spesielle lysbehandlingen gir kroppens indre ulike impulser og terapauten kan styre de ulike fargene og lengden etter den enkelte pasients behov.
Powered by Labrador CMS