Martine Eidem startet som hotellsjef ved Saga Hotel 20. november. 34-åringen er opvokst på gård i Ulsteinvik, og har de siste åtte årene jobbet på Svalbard.
Martine Eidem startet som hotellsjef ved Saga Hotel 20. november. 34-åringen er opvokst på gård i Ulsteinvik, og har de siste åtte årene jobbet på Svalbard.

Martine er ny hotellsjef på Saga Hotel Oslo

Etter åtte år på Svalbard ønsket Martine Eidem seg sørover.

Publisert Sist oppdatert

20. november starter den blide og utadvendte 34-åringen fra Ulsteinvik som hotellsjef ved Saga Hotel Oslo på Briskeby i Oslo. 

Hotellet har 50 rom, i tillegg tilhørende leilighetskompleks med 50 leiligheter og en gigantisk penthouse. Som eies av Øystein Stray Spetalen. 

Direktør er Martin Andersen.

–  Jeg fikk et veldig godt inntrykk av Martin og gjengen på hotellet da jeg var her på intervju. Alle må trå til der det trengs – vi er som en familie. Samtidig syns jeg boutiquedelen av bransjen er veldig spennende, sier Martine Eidem til Hotellmagasinet.

Hun har ettårig europastudier fra NTNU og en bachelor i utviklingsstudier fra Høyskolen i Oslo. Hun har også vært utvekslingsstudent i Cape Town i seks måneder. 

For åtte år siden flyttet hun til Svalbard hvor hun jobbet for Svalbard Adventures` to hoteller, den siste tiden som hotellsjef.

– Jeg hadde veldig fine år på Svalbard, men ønsket meg sørover igjen og tilbake til Oslo. Jeg jobbet på Knutholmen i sommer, og da stillingen som hotellsjef på Saga ble utlyst, var jeg ikke sen om å søke, sier Martine.

På fritiden liker hun å gå langrenn, og hun er også en ivrig strikker. 

Powered by Labrador CMS