Blir sjef for prestisjehotell

Jannicke Holmgreen Lorentzen er ansatt som hotelldirektør på Scandic Lillestrøm som åpner i januar 2018. 31-åringen har gjort kometkarriere i Scandic, og hun åpner nå sitt første hotell.

Publisert

Lorentzen er i dag hotelldirektør på Scandic Byporten, og Scandic Lillestrøm blir det tredje Scandic-hotellet hun leder i løpet av snart fem år i Scandic-kjeden.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben med å bygge og lede et team i et av Norges viktigste knutepunkter og største messeområder. Det er en oppgave jeg har takket ja til med ydmykhet, men ikke minst med en stor porsjon stolthet, sier Lorentzen.

Lillestrøms nye ledende hotell

Scandic Lillestrøm åpner i januar 2018. Hotellet som ligger vis-à-vis Lillestrøm stasjon får 220 hotellrom fordelt på 12 etasjer. Scandic Lillestrøm vil i tillegg tilby 500 kvadratmeter moderne og effektive møte- og konferansefasiliteter, samt kort vei til store messe- og eventlokaler på Norges varemesse.

(Saken fortsetter under bildet.)


– Jeg er helt sikker på at Scandic Lillestrøm vil bidra til å styrke Lillestrøm som en attraktiv møtedestinasjon, kun 10 minutter fra både Oslo sentrum og Oslo Lufthavn. I tillegg er målsettingen å bli byens ledende hotell gjennom unike gjesteopplevelser skapt med mye energi, kreativitet og lidenskap, sier Lorentzen.

Bred erfaring

31-åringen fra Oslo har til tross for sin unge alder en imponerende CV med en bachelorgrad i reiseliv og hotelledelse fra César Ritz i Sveits, samt en mastergrad fra Oxford Brookes Univeristy i England. Hun har dessuten erfaring fra nær sagt alle deler av hotelldrift, fra noen av Europas mest prestisjefylte hoteller i Geneve og London. I løpet av snart fem år i Scandic har Lorentzen gått fra koordinator til hotellsjef og deretter hotelldirektør. Hun har dessuten vært nominert to ganger til årets hotelldirektør i hele Scandic-kjeden, samt nominert av bransjeorganisasjonen HSMAI til årets unge leder i både 2013 og 2014. I tillegg har hun ført et lite sentrumshotell i Oslo gjennom en krevende totalrehabilitering, til å være fast inventar blant Oslos topp 20-hoteller på TripAdvisor.

Sikker på suksess

Administrerende direktør for Scandic i Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er sikker på at de har funnet rett kvinne for en krevende jobb.

– Jannicke er en av våre mest talentfulle hotelldirektører, og hun har gjort en strålende jobb ved både Scandic Sjølyst og Scandic Byporten. Scandic Lillestrøm blir et strategisk viktig hotell for Scandic med sin beliggenhet midt mellom Oslo Lufthavn og Oslo sentrum, og jeg gleder meg til å se hotellet ta imot de første gjestene under hennes ledelse.

Powered by Labrador CMS