NY MANN: Ole Petter Christensen er ny hotell- og resortdirektør ved Oslofjord Convention Center.

Fra "Syden" til Oslofjord

Den rutinerte hotellederen Ole Petter Christensen er headhuntet til jobben som hotell- og resortdirektør på Oslofjord Convention Center i Sandefjord.

Publisert

- Oslofjord har et fantastisk potensial og eiere som er villige til å satse for å nå målene. Jeg gleder meg til å ta fatt, og også til et liv med litt mindre reising i jobben, sier Christensen, som er fra Sandefjord og også hatt base der de fire årene han har vært sjef på et hotell i Rondane.

Christensen har en imponerende CV innen reiseliv. Han har blant annet vært ansvarlig for driften av de 18 tyrkiske hotellene i kjeden Suntopia, og i to perioder har han vært daglig leder for luksushoteller ved den egyptiske Rødehavskysten. I tillegg har Christensen vært driftsdirektør i cruise-industrien og også regionsjef for en fransk hotellgruppe med ansvar for 13 hoteller i Frankrike, Sveits og Andorra. 

- Vi har hatt en svært grundig prosess der vi har benyttet hodejegere med spesiell kjennskap til reiselivsbransjen. Vi er veldig glad for at den beste kandidaten viste seg å ha adresse i Sandefjord, og at Ole Petter har sagt ja til jobben, sier administrerende direktør Stian Fuglset ved Oslofjord Convention Center.

Bygges fortsatt

 

Oslofjord har ambisjon om å bli en av Europas ledende konferansedestinasjoner for store bedrifter og organisasjoner. For tiden pågår en storstilt utbygging ved Oslofjord, der 16 hotellbygg med til sammen 1600 hotellrom og suiter ferdigstilles i desember 2020. I tillegg åpnet Oslofjord Arena i fjor, et multibruksanlegg for ulike arrangementer, trening og konkurranser. Videre skal det bygges konferanse og møteromsavdeling, samt nytt storkjøkken.

- Oslofjord er allerede unikt i norsk sammenheng, og den pågående utbyggingen vil gjøre stedet enda mer attraktivt som hotell- og resortdestinasjon. Å få være med på dette, tror jeg er noe alle dyktige hotellfolk vil bli tiltrukket av, sier Christensen.

Powered by Labrador CMS