GLEDER SEG: Torild Moxness har mange års erfaring fra hotellbransjen. Nå blir hun ny direktør for Jegtvolden Fjordhotell utenfor Trondheim.

Torild er ny direktør på Jegtvolden Fjordhotell

Kommer fra stillingen som bedriftsveileder. 

– Jeg er veldig stolt som får lov til å være med på reisen med å videreutvikle fantastiske Jegtvolden Fjordhotell. Motivasjonen er på topp og gleder meg til å starte opp sammen med HEIMR Collection og mine nye kollegaer ved hotellet. Sammen skal vi stake ut kursen for hvordan vi skal skape flere gode opplevelser for våre besøkende, uttaler Torild Moxness  i en pressemelding fra Heimr Collection

 – Moxness og Jegtvolden er utvilsomt en god match, og vi er både glade og stolte over at å få henne med på laget. Vi har stor tro på at med Torild bak roret så så får vi en leder som er nytenkende, men samtidig er opptatt av å ta vare på historien til hotellet. Vi gleder oss til å ta henne i mot og fortsette reisen til en av Inderøyas vakreste møteplasser, sier adm. direktør i Heimr Collection, Terje Ropstad. 

Les også: Heimr Collection kjøper Fru Haugans 

Med tilgang på noen av Norges beste matskatter vil Jegtvolden fremover ha fokus på å styrke matprofilen til hotellet. De er på jakt etter en kjøkkensjef med høye ambisjoner som sammen med Torild skal gjøre Jegtvolden Fjordhotell til det foretrukne stedet for møter og selskap.

Torild hadde sin første jobb som stuepike, er utdannet kokk og har jobbet med hotellsalg i mange år.

Les også: Ruben er ny direktør på Fru Haugans

 – Det er lange tradisjoner og mye historie ved hotellet som jeg har stor respekt for, samtidig blir det viktig å skape nye opplever og videreutvikle samarbeidet med både næringslivet i regionen og medlemmer i den Gyldne Omvei. Jeg gleder meg stort til å ønske gjestene velkommen, og skal sammen med medarbeiderne sørge for at et opphold på Jegtvolden blir en opplevelse helt utenom det vanlige, sier Moxness.

Powered by Labrador CMS