IDYLL: Jegtvolden Fjordhotell ligger fantastisk til med vannet som nærmeste nabo, bar en times kjøretur fra Trondheim. Heimr har inngått en leieavtale på 15 år.

Heimr Collection signerer nytt hotell

Overtar driften av Jegtvolden Fjordhotell.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet har inngått en leieavtale på 15 år – med mulighet for 10 års forlengelse. De overtar driften av hotellet 1.juli, heter det i en pressemelding fra selskapet. 

– Vi er veldig glade for at familien Tronstad ønsket å gå inn i et samarbeid med Heimr Collection og ser frem til å tilby våre gjester overnatting på Inderøya. Jegtvolden Fjordhotell er et fantastisk hotell, med en utrolig flott beliggenhet og  mange spennende tilbud, det er jo kjent at dette er en gylden omvei! Jegtvolden har et godt grep om både turister og yrkesreisende, og vi ser frem til ønske alle reisende velkommen, sier adm. direktør i Heimr Collection, Terje Ropstad.

Den tidligere Clarion-direktøren startet i Heimr Collection i 2021, og selskapet eies av Glastad-familien. Og selskapet har nå åtte hoteller i sin portefølje.

AVTALE I BOKS: Adm. direktør i Heimr Collection, Endre Glastad (til venstre), styreleder i Jegtvolden Fjordhotell, Eirik Tronstad (midten) og CEO i Heimr Collection Terje Ropstad.

Jegtvolden Fjordhotell ligger en drøy times kjøring fra Trondheim, og fra jernbanestasjonen og E6 på Røra tar det bare ti minutter. Hotellet har 61 rom og suiter, frokostsal, lobby, restaurant og konferanseavdeling. Med muligheten til å dekke festbord for inntil 300 personer, er hotellet i særklasse når det gjelder å ta på seg større arrangementer på Inderøy. 

På området er det en privat strand, og fine fiskemuligheter. Nå skal hotellet pusses opp. 

– Hotellet fortjener et skikkelig løft. I forbindelse med samarbeidet skal vi derfor legge betydelige summer for å sikre at våre gjester blir skikkelig fornøyde med hotellet i årene fremover, sier styreleder i Jegtvolden Fjordhotell, Eirik Tronstad.

Powered by Labrador CMS