BLIR DIREKTØR: Ruben Robertsen har lommene fulle av erfaring fra hotellbransjen. Fra 1. januar neste år tiltrer han rollen som direktør for det historiske hotellet i Mosjøen.

Ruben ny direktør på Fru Haugans

Første mannlige direktør på hotellet i Mosjøen. 

Publisert Sist oppdatert

Med solid erfaring fra ulike roller innen hotelldrift, har Ruben Robertsen bygget opp en imponerende CV. 

Han kommer sist fra stillingen som driftsjef på Scandic Meyergården og før det som Hotellsjef for Thon Hotel Kirkenes. Robertsen overtar stafettpinnen etter Ellen Løvold Strand, som har ledet hotellet siden 2014, heter det i en pressemelding fra Heimr Collection

Han tiltrer stillingen 01.01.2024.

– Jeg er stolt og ydmyk over at jeg skal tiltre som Direktør på Fru Haugans Hotell i Mosjøen. Et hotell med lang historie og er en viktig identitet for byen. Jeg gleder meg ordentlig til å bli kjent med alle mine nye kollegaer. Sammen skal vi fortsette å utvikle hotellet og Mosjøen som destinasjon. 

Hotellet fra 1885 med 129 rom ble kjøpt av Heimr Collection i sommer. 

– Vi er veldige glade for at Ruben har takket ja til å bli vår nye hotelldirektør og at han nå blir en del av Heimr-familien. Med Ruben på laget, har vi fått en hotelldirektør som kan se over Fru Haugans Hotel med nye øyne, men også evne å ivareta identiteten og historien til hotellet. Jeg har stor tro på at han og teamet på Fru Haugans vil være en god match, sier adm, direktør i Heimr Collection, Terje Ropstad. 

Ruben har over lengre tid vist et stort engasjement for norsk kulturliv, og er engasjert i alt fra Stand Up til fotball. 

– Jeg tar med meg 15 år i hotellbransjen, fra Sandefjord i sør til Kirkenes i nord, hvorav 10 år som leder. Jeg har vært så heldig å få jobbet i alle avdelinger på ulike nivåer. God hotelldrift er og har vært noe jeg er veldig opptatt av både gjennom roller som ansatt, tillitsvalgt og leder. 

– Ruben lever for å skape gode resultater og gode gjesteopplevelser. Han er driftig, og en lagspiller, som elsker å spille andre gode. Vi gleder oss virkelig til å få ham på laget, og sammen med et svært kompetent team, skal han ta Fru Haugans til nye høyder, sier Ropstad. 

Powered by Labrador CMS