Norges stand på fjorårets Grüne Woche i Berlin.
Norges stand på fjorårets Grüne Woche i Berlin.

Mat-Norge invaderer Berlin

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad tar med seg rundt 80 norske utstillere, og noe av det beste mat- og reiselivs-Norge har å tilby, til en av verdens største matmesser.

Publisert

Rundt 80 utstillere fra de tre regionene Nord Norge, Fjell Norge og Fjord Norge skal servere 400 000 besøkende på Messe Berlin det beste Norge har å by på av lokale mat- og reiselivsopplevelser. 

Over 400 000 besøkende fant veien til Grüne Woche i 2019 og for første gang ble det omsatt varer for over 50 millioner Euro i løpet av de ti dagene messen varte. 1800 utstillere med over 100 000 produkter fra nær 70 land, landbruksministere fra alle verdens kontinenter og et rekordstort antall utenlandske delegasjoner deltok på messen i fjor.

Sterk norsk representasjon

Landbruks- og matminister Olaug Bollestad har også i år med seg en egen delegasjon til Berlin med sentrale norske aktører innen utdanning, mat og reiseliv.

Norge deltar fra 17. - 26. januar 2020 på Grüne Woche i Berlin. Den norske deltakelsen på Grüne Woche er et ledd i å bygge Norge som mat- og reiselivsnasjon. Norges deltakelse på Grüne Woche skal bidra til å styrke omdømmet for norsk mat og reiseliv. Målet er å stimulere til samarbeid og nyskaping på tvers av geografiske grenser og næringsgrenser.

Hele listen over norske utstillere på en av verdens største mat og reiselivsmesser finner du her.