Markedsjef Sindre Tanum og direktør Tor-ArneMellbye i Grilstad Foodservice.
Markedsjef Sindre Tanum og direktør Tor-ArneMellbye i Grilstad Foodservice.

Grilstad bytter navn

Maten og kvaliteten blir den samme, men Grilstad Storkjøkken bytter navn til Grilstad Foodservice.

Publisert

– Bakgrunnen for navneendringen er at vi ønsker at vårt navn korresponderer godt med våre viktigste oppgaver: Å skape gode matopplevelser og god service til det profesjonelle markedet, sier markedssjef Sindre Tanum i Grilstad Foodservice. – Vi er fortsatt det samme selskapet, med de samme målene som før: Å tilby kvalitetsprodukter, og å legge til rette for at våre kunder får en enklere og mer inspirerende hverdag.

Flere internasjonale kunder

– Fokus på hele verdikjeden, tradisjonene og kvalitetsoppfattelsen er grunnmuren i det vi holder på med. Samtidig er vi en moderne aktør i et globalisert marked med flere og flere internasjonale kunder. Det er derfor naturlig å ha et navn som gjenspeiler dette, forteller Tor-Arne Mellbye, direktør for Grilstad Foodservice.

Styrker salgsapparatet

Grilstad Foodservice er en totalleverandør av kjøtt og kjøttprodukter til storhusholdningsmarkedet. Gjennom flere år har vi utviklet funksjonelle konsepter og innovative produkter som markedet verdsetter. Dette gjøres ofte ute hos kunde.

– Vi styrker derfor salgsapparatet vårt markant og øker samtidig ambisjonene, sier Mellbye. Dette gjelder både innenfor eksisterende, men også nye kanaler. Vi skal stadig utvikle oss, og hvordan vi kommuniserer med kundene våre for å bli en inspirerende samarbeidspartner vil være sentralt i arbeidet vårt fremover. Det skal være enkelt å velge Grilstad, avslutter Tanum.