LYSEBU: Fredrikke Næss overtar som sjef på Lysebu.
LYSEBU: Fredrikke Næss overtar som sjef på Lysebu.

Fredrikke Næss til Lysebu

Fra den 1. mai er Fredrikke Næss ansatt som ny direktør på Lysebu.

Publisert


Fredrikke er bosatt i Oslo, utdannet på BI og har nesten 30 år lang drifts- og ledererfaring. Hun har blant annet vært hotelldirektør ved Royal Christiania Hotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel og har hatt en rekke lederstillinger innenfor salg, drift og HR. Fredrikke har også vært Nordisk HR-direktør for Radisson Hotels i 6 år.

Hun kommer senest fra stillingen som direktør for Grand Hotel, Oslo, der hun ledet hotellet gjennom en omfattende omstilling- og fornyelsesprosess. 

– Tiltrekkes av kvalitetene

Ikke overraskende gleder hun seg til å ta fatt på oppgaven.

– Etter mange år som leder på store hoteller ser jeg frem til en annen type oppgave på et litt mindre sted, der det er mulig å ha tettere kontakt med både gjester og medarbeidere. Jeg tiltrekkes av  kvalitetene Lysebu står for – både når det gjelder interiør, servicenivå og kvalitet, og jeg gleder meg til å være med på å løfte Lysebu ytterligere, forteller Næss.

Gitt i gave til Danmark

Lysebu er et hotell og konferansesenter beliggende i Voksenkollen i Oslo. Hotellet har 85 rom og 20 møterom. Lysebu er kjent for god kokkekunst, og har blant annet egen kjøkkenhage, bikuber, en av Norges beste vinkjellere og eget mikrobryggeri.

Stedet er bygget i 1916 i tradisjonell norsk byggestil og ble gitt i nasjonalgave til Danmark etter andre verdenskrig. Hotellet er eid av Fondet for dansk-norsk samarbeid og er medlem av de Historiske hotell og spisesteder.

Generalsekretær Aja Bugge uttaler:

– Jeg er glad for å kunne ønske Fredrikke Næss velkommen til Fondet for dansk-norsk samarbeid, som direktør på Lysebu. Fredrikke skal med sin lange erfaring fra bransjen være med på å sikre Lysebus utvikling. Lysebu rommer mange kvaliteter og et stort potensial, og jeg gleder meg til å arbeide sammen med Fredrikke om å utnytte disse ytterligere.

Powered by Labrador CMS