SATSER: First Hotels har vokst enormt de siste månedene, og har nå 43 hotell totalt. Siste ut er tre partnerhotell i Skagen og ett i Uppsala.

Dette er First Hotels nye partnerhotell

Kjeden med en vekst på 59 prosent.

Publisert Sist oppdatert

First Hotels utvider med tre nye partnerhotell i Skagen i Danmark, melder hotellkjeden i en pressemelding.

Følgende hotell inngår: Skagen Skagen Hotel – First Partner Collection, Foldens Hotel - First Partner Collection, og Skagen Motel – First Partner Collection. I tillegg Hotell Kvarntorget – First Partner Collection i Uppsala.

De tre nye partnerhotellene i Danmark ligger alle sentralt plassert i hjertet av Skagen, med kort vei til havnen. I vakre Skagen er man tett på kulturhistoriske opplevelser og naturskjønne områder med strand og skog. Her finner du Danmarks spiss, Grenen, samt Nord-Europas største vandrende sanddyne, Råbjerg Mile. Hotell Kvarntorget – First Partner Collection ligger ved Kvarntorget i nærheten av Uppsala sentrum.

Fra hotellet er det kort vei til turistattraksjoner som Uppsala domkirke, «Botaniska Trädgården», Uppsala slott og «Äventyrsbadet Fyrishov».

– Vi ser frem til samarbeidet med First Hotels, og til å bli del av en større familie, sier hotelleier Ayhan Cicek, fra Hotell Kvarntorget i Uppsala.

Adm. dir. i First Hotels AS, Thomas P. Gillespie

First Hotels har hatt en meget god tilvekst de første fem månedene i år, med totalt 16 nye partnerhotell, noe som tilsvarer en vekst i porteføljen på 59 prosent.

Med de fire nye partnerhotellene har kjeden nå 30 hotell i Sverige, 9 hotell Danmark, og 4 hotell i Norge, totalt 43 hotell.

– Vi er veldig fornøyde med at så mange partnerhotell velger å knytte seg til oss. Vi har fortsatt ambisjoner om ytterligere vekst særlig i Norge og Danmark, hvor vi historisk sett, ikke har hatt like god representasjon som i Sverige. Men dette er vi nå i full gang vei med å gjøre noe med, sier Thomas P. Gillespie, administrerende direktør i First Hotels International AS.

Powered by Labrador CMS