SATSER: First Hotels ligger ikke på latsiden. Nå har de inngått avtale med Q Apartments Copenhagen som til sammen har 380 leiligheter i den danske hovedstaden.

Inngår samarbeid med Q Apartments Copenhagen

First Hotels utvider i den danske hovedstaden. 

Leilighetene:

  • Q Apartments Christianshavn – First Partner Collection – tilbyr 62 moderne leiligheter.
  • Q Apartments Frederiksberg – First Partner Collection – tilbyr 17 luksusleiligheter i elegante Frederiksberg.
  • Q Apartments Indre Østerbro – First Partner Collection og Q Apartments Ytre Østerbro – First Partner Collection, tilbyr 174 moderne og lyse leiligheter.. 
  • Q Apartments Indre By – First Partner Collection har 62 moderne og hyggelige leiligheter i Indre By.
  • Q Apartments Nørrebro – First Partner Collection tilbyr 37 leiligheter på Nørrebro.
  • Q Apartments Vesterbro – First Partner Collection tilbyr 29 leiligheter i en av Københavns mest hippe bydel. 

Kilde: First Hotels

First Hotels får til sammen 380 nye leiligheter for langtidsleie i syv bydeler i København. De nye leilighetene for langtidsleie består av alt fra flotte luksusleiligheter i byens bedre strøk Frederiksberg, til moderne leiligheter i sjarmerende Christianshavn, og hyggelige leiligheter i familievennlige Østerbro. I tillegg tilbys det leiligheter i byens mer «hippe» og kreative strøk som Nørrebro og Vesterbro, samt flere leiligheter i Indre By, heter det i en pressemelding fra First Hotels. 

LES OGSÅ: Hoteller i kø for å bli medlem

Leilighetene som tilbys finnes i ulike størrelser, fra mindre studio og ettroms leiligheter til større to-, tre- og fire-roms leiligheter. 

Alle leilighetene er lyst og moderne innredet, og består av spiseområde, sofa/stue, fult utstyrt kjøkken, bad og komfortable senger. Så her kan du skape deg et hjem borte fra hjemmet, og likevel føle deg hjemme. 

– Med det nye partnerskapet med Q Apartments utvider vi mulighetene for våre gjester ved å tilby flotte leiligheter for langtidsleie i København. København er en viktig destinasjon for oss, fordi byen er et attraktivt reisemål for våre 468.000 medlemmer og gjester, sier adm. direktør i First Hotels International, Thomas Gillespie.

Powered by Labrador CMS