IDYLL: Quality Hotel Vøringfoss stod ferdig i 2001 og eies av selskapet EGD Property.

Pusset opp for 13 mill.

EIDFJORD (hotellmagasinet.no): I fjor vår kjøpte EGD Property bygningen som huser Quality Hotel & Resort Vøringfoss. Nå er de akkurat ferdig med en oppgradering til 13 millioner kroner.

Publisert

Eierne av bygget sa etter overtagelsen at de ville gjøre Eidfjord til Vestlandets ledende destinasjonshotell. Rett før påske var den omfattende oppussingsjobben ferdig.

Hele resepsjonsområdet, sammen med frokostrestauranten, á la carte-restauranten og barområdene har fått et uttrykk som står i stil til omgivelsene og 2017.

– Vi har allerede hatt mange gjester som sier «wow» når de kommer inn dørene. Nå har vi endelig fått en lys resepsjon med gjennomlys inn i restaurant og spisesal, sier hotelldirektør Tor André Villmones.

(Saken fortsetter under bildet.)


Etter ombyggingen er også restauranten mer fleksibel, til alt overmål med panoramautsikt ut over Hardangerfjorden. Samtidig er á la carte-delen blitt noe større.

ETTERLENGTET: Hotelldirektør Tor André Villmones, resepsjonist Katarina Chlupikoba og kokk Christer Søviknes er stolte over det nye resepsjons- og restaurantområdene ved Quality Hotel Vøringfoss.

Det er interiørarkitekt Mariann Paulsen i Paulsen & Nilsen som har tegnet om deler av hotellet.

Cruiseturister

ALA-CARTE: En større og mer innbydende á la carte restaurant har fått et av de største løftene etter ombyggingen.

Etter lettere kaotisk byggeperiode står nå en travel sommersesong for døren. Eidfjord har blitt en stor cruisedestinasjon i løpet av de senere årene.

Nå er håpet at også turistene som bare tilbringer noen timer i bygda skal legge igjen mer av pengene sine på hotellet på kaikanten. Derfor vil Quality Hotel & Resort Vøringfoss satse tyngre også på uteserveringen med om lag 40 sitteplasser.

Nye utemøbler er på vei, og grillhytten utenfor skal få en etterlengtet oppgradering. Med det på plass ser Tor André Villmones et ytterligere potensiale. Både for sultne mager og tørste ganer.

Neste prosjekt

Hotellet sto ferdig i 2001 og med ombyggingen som nå er ferdig er det viktigste på ønskelisten innfridd. Men i tur og orden vil både konferansesaler og rom bli pusset opp.

Samtidig som stadig flere cruiseturister kommer til bygda innerst i Hardangerfjorden, har også den mer ordinære turistsesongen blitt stadig lenger. Sesongen har strukket seg lenger ut over høsten år for år.

STORINNRYKK: Nå står en travel sommersesong for døren. Eidfjord har blitt en stor cruisedestinasjon i løpet av de senere årene.

(Saken fortsetter under bildet.)


En annen nyhet er at det rett utenfor dørene er etablert en stor ladestasjon for Tesla el-biler. Det har blitt en ny liten magnet for lunsj- og kafegjester. Mange av de uttrykker begeistring over naturen og omgivelsene, og spør samtidig om det finnes ledige rom senere.

Powered by Labrador CMS