SATSER: Ådne Skurdal og kompanjongen Sondre Prestgard har lagt bak seg et godt år med K7 Hotel i Oslo. Det skal satses videre med nye hotellåpninger.

Ådne Skurdal i Edge World: – Vi jobber med flere konkrete hotellåpninger

Tjente penger i første driftsår på K7 Hotel i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Gjennom selskapet Edge World og driftsselskapet Hotel Operation K7 AS, åpnet duoen Ådne Skurdal og Sondre Prestegard K7 Hotel i Oslo i Kvadraturen i juni i fjor. K7 Hotel er tidligere Saga Hotel Oslo Central.

Overskudd i første driftsår

Nå har de forlenget leiekontrakten med gårdeier Anthon Eiendom for 10 nye år.

Edge World har satset på å utvikle et såkalt hybridhotell med 64 rom. Rommene er en blanding av mindre «economy queen», større «superior king» og store familierom med plass til fem personer.

I tillegg tilbys et antall flersengsrom der man booker en seng, ikke et rom, heter det i en pressemelding fra Edge World.

SENTRALT. K7 Hotel ligger svært sentralt i Oslo - bare et steinkast unna handlegaten Karl Johan og Oslo S.

Til Hotellmagasinet utdyper Skurdal (39):

– Det ble en veldig bra sommer, og et godt år for oss. Vi gikk i overskudd og tjente penger!

Det er steintøff konkurranse i området rundt K7 Hotel, men duoen har lykkes godt med strategien. Hotellet har 25 ansatte.

Edge World:

    • Edge World (EW) er et rådgivnings- og eierselskap innenfor hotell og reiselivsbransjen med lang erfaring i drift av hoteller, restauranter, og velværeavdelinger.
    • Selskapet driver i dag K7 Hotel Oslo i Kvadraturen i Oslo, samt Honne Hotell & Konferansesenter på Biri og har ambisjon å drive og eie flere hoteller i årene som kommer.
    • EW eier også RevMAX som spesialiserer seg på rådgivning innenfor revenue management, distribusjon og yield management, og hjelper hoteller med å prise seg riktig. RevMAX hjelper i dag et 20 talls hoteller med omsetningsoptimalisering. EW har også eierandeler i andre selskaper.

– Vi fikk raskt på plass et godt team. Beliggenheten er veldig bra og vi har en stor andel utenlandske gjester, i tillegg priser vi oss riktig, oppdaterer jevnlig prisene og har et moderne og annerledes hotell. Vinteren har vært bra, og vi har allerede mange bookinger for sommeren, forteller Skurdal.

Store planer

Duoen i Edge World har ingen kjedetilhørighet, og jobber med utvikling og drift av hoteller. Og har mange års erfaring fra hotellbransjen. De driver også Honne Hotell Konferansesenter på Biri - og rådgivningselskapet RevMAX. 39-åringen understreker at de allerede snuser på flere hoteller.

– Vi ønsker å utvide porteføljen, og er i konkrete forhandlinger med to nye hotellåpninger. Jeg kan ikke bekrefte noe annet enn at det er i en norsk storby, og det vil bli en åpning i løpet av 24 måneder. Det er utrolig gøy å drive hotell, sier han til Hotellmagasinet.

Adm. dir. i Anthon Eiendom, Peder Chr. Løvenskiold sier følgende om forlengelsen av leieavtalen:

– Vi vurderte å transformere eiendommen til et kontorbygg, men etter diskusjoner med Edge World om deres tanker for utvikling, valgte vi å gå videre med deres hotellkonsept. Vi har nå tegnet en leieavtale for hotelldrift frem til 2034, og er veldig fornøyd med samarbeidet med Edge World, sier Løvenskiold.

AVTALE I BOKS: Leieavtale på 10 nye er signert for adm. dir. Peder Chr. Løvenskiold i Anthon Eiendom og Ådne Skurdal (til høyre)

I forbindelse med oppstart av leieavtalen vil det bli foretatt en ombygging som vil gi et åpent gårdsrom med uteservering, samt kafé, bakeriutsalg og resepsjon i første etasje.

I tillegg vil det åpnes en pub i underetasjen som også kan tjene som frokostsal i høysesong.

– Det blir veldig spennende å utvikle eiendommen sammen med Anthon Eiendom, og vi gleder oss til den forestående prosessen og skape et enda bedre hotell midt i Oslo sentrum, sier Skurdal.

Powered by Labrador CMS