IDYLL: Hotellet ved Selbusjøen har feiende flott utsikt og store utviklingsmuligheter. Fra årsskiftet 2023/2024 blir hotellet en del av Thon Hotels.
IDYLL: Hotellet ved Selbusjøen har feiende flott utsikt og store utviklingsmuligheter. Fra årsskiftet 2023/2024 blir hotellet en del av Thon Hotels.

Dette hotellet blir en del av Thon Hotels

– Vi gleder oss til et godt samarbeid, sier Morten Thorvaldsen.

Publisert Sist oppdatert

Thon Partner Hotel Selbusjøen:

Sted: Selbu, Trondheim

Direktør: Terje Negård

Antall rom: 58 rom og 116 senger

Fra og med årsskiftet 2023/2024 blir Selbusjøen Hotel & Gjestegård Thon Partner Hotel, og  endrer navn til Thon Partner Hotel Selbusjøen. Det nye partnerhotellet har i mer enn 30 år vært sentral, midtnorsk arrangør for konferanser og samlinger i flotte og naturskjønne omgivelser i nærheten av Trondheim og Værnes, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

Hotellets store eiendom på 38 dekar gir store utviklingsmuligheter i fremtiden, noe som også er den del av hotellets nye satsning.

LES OGSÅ: Knallstart for byens nykommer

Hotellet har 58 rom og 116 senger. Rommene har både historisk og mer moderne design, flere med utsikt mot Selbusjøen. Konferansekapasiteten er inntil 120 personer med seks saler og flere grupperom.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi gjennom dette samarbeidet styrker Thon Hotels’ tilbud i trondheimsområdet for våre gjester i konferanse- og privatmarkedet. Med sitt historiske særpreg og vakre natur danner Thon Partner Hotel Selbusjøen en flott ramme for arrangement med utmerkede fasiliteter og god tilgang til varierte utendørsaktiviteter. Vi ønsker Selbusjøen Hotel og Gjestegård og Arild Øien velkommen som partner i Thon Hotels og gleder oss til et godt samarbeid, sier konsernsjef i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Eier og styreleder for Thon Partner Hotel Selbusjøen er Arild Øien. Øien var selv hotelldirektør frem til 2022, da han etter 35 år overlot stafettpinnen til ny hotelldirektør, Terje Negård. 

Øien forteller at hotellet siden nittitallet har vært medlem av De Historiske Hoteller og spisesteder, som har vært et givende og fruktbart samarbeid, men at nye tider krever nye strategier i den fremtidige utvikling av hotellet.

– Vi ser frem til denne satsningen med vårt nye partnerskap med Thon Hotels og muligheter som åpner seg fremover, sier Øien.

Powered by Labrador CMS