BEATE UT; LYDIA INN: Beate Holm Töpfer (til høyre) slutter på Lillesand Hotel Noreg etter 17 år. Lydia Døhler overtar fra 1. mai.

Beate slutter som direktør etter 17 år

Lydia Døhler overtar som ny hotellsjef hos Lillesand Hotel Noreg.

Publisert Sist oppdatert

Lydia Døhler har vært en del av hotellfamilien siden hun var 18, og har jobbet tett med Beate Holm Töpfer i mer enn 16 år. Beate har siste arbeidsdag på hotellet 30. april.

IDYLL: Hotellet ligger i Lillesand sentrum, og jubilerer dette året med 150 års sammenhengende hotelldrift.

– Det er en tid for alt, og nå er jeg klar til å gi stafettpinnen videre. Jeg går fra en jobb jeg er SÅ glad i, og som har vært hjemmet mitt de siste 17 årene. Jeg elsker hverdagene her, og de små og store opplevelsene de gir meg. Jeg kommer til å savne gjestene, de ansatte og sjela i veggene til hotellet. Nå er det nye eiere og nye visjoner som skal realiseres, og timingen er derfor riktig for meg til å kalle dette et ferdig og veldig fint kapittel i mitt liv. Jeg har en veldig motivert arvtaker til jobben min. Lydia har gått gradene, hun kan dagens hotelldrift inn og ut, har to fagbrev og haugevis av erfaring. I tillegg har vi også fått på plass vår egen kunst- og kulturansvarlige i Vanja, som allerede har overtatt mange av mine oppgaver på den fronten, skriver Beate på Lillesand Hotel Noreg sin Facebook-side.

HAMSUN-SUITEN: Rom 302 er oppkalt etter forfatter Knut Hamsun, som selv var gjest på hotellet.

Lillesand Hotel Noreg har 25 rom, hvorav det ene rommet, som i dag er suite (se bilde), er oppkalt etter Knut Hamsun som bodde på rom 302. Det familieeide hotellet er medlem i De historiske hotel & spisesteder, og i 2023 har hotellet hatt sammenhengende drift i 150 år!

Beate skriver videre at hun skal unne seg en skikkelig sommerferie for første gang siden 2005, og forteller at hun skal ta seg god tid til å tenke på hva hun har aller mest lyst til å gjøre.

Powered by Labrador CMS