JUBEL: Espen Ravnå, GM ved Comfort Hotel Trondheim, er Årets Unge Hotelier. Foto: Camilla Bergan.

«Har skapt en eneste stor fest»

Espen Ravnå, hotelldirektør ved Comfort Hotel Trondheim er kåret til Årets Unge Hotelier av HSMAI.

Publisert

Juryen sier følgende om Espen Ravnå:

«Årets Unge Hotelier» har de siste årene forbedret sitt hotell på en måte som er blitt lagt merke til. Hotellet hadde flere utfordringer, som systematisk er blitt adressert og løst. Det er foretatt store organisasjonsendringer, uten at man har mistet fokuset på de viktige detaljene. I alle deler av organisasjonen, fra økonomistyring til frokost, er det tatt grep for å skape et enda bedre hotell, der både gjester og ansatte trives.»

Får ros for snuoperasjonen

«Årets Unge Hotelier» har på rekordtid løftet sitt hotell fra det som beskrives som bekymring og våkenetter, til en eneste stor fest. RevPar er økt med 33% fra 2015 til 2017. Gross Revenue har økt med 41% og DA1 med hele 72%, fra 2015 til 2017. «Årets Hotelier» har rett og slett skapt en helt ny arbeidsplass for seg selv og sine medarbeidere. I april ble det foretatt insourcingen av hotellets husøkonomavdeling. I juni fulgte også hotellets frokost etter, så fra å ha et hotell der de ansatte hadde tre forskjellige arbeidsgivere, var nå alle endelig samlet. Fra å ligge nederst i kjeden på gjestetilfredshet på frokost, har han, sammen med sitt “nye” team, løftet nivået måned for måned – og i november endte de på 1. plass i kjeden.

«Årets Unge Hotelier» har gjort en innsats som det står respekt av og som vil inspirere mange bransjekollegaer, avslutter juryen.

Powered by Labrador CMS