Det er ikke noe småtteri som i høst bygget på Scandic Holmenkollen Park med hele 1000 m2 gym.

Suksess for Nordens største hotellgym

1000 m2 rå luksus på Scandic Holmenkollen Park.

Publisert Sist oppdatert

Den gamle messehallen på Scandic Holmenkollen Park ble bygget ut til et 1000 m2 hotellgym. Anlegget åpnet i høst, og studioet er åpent for både gjester og lokalbefolkningen.

Det er blitt godt mottatt.

- Det er en ekstern driver, og jeg har ikke oversikt over antall medlemmer. Men det har vært god trafikk siden oppstart. Vi får gode tilbakemeldinger fra hotellets gjester som har benyttet seg av det. Hva fitness-senteret har å si for hotellet er vanskelig å måle - men lokalbefolkningen er flinke til å benytte seg av restauranten. Det setter vi stor pris på, sier hotelldirektør Claus Petersen til Hotellmagasinet.no.

Hotelldirektør for Scandic Holmenkollen Park, Claus Petersen.

Brødrene Antonio og Daniel Fossum drev Holmenkollen Fitness før den omfattende renoveringen av Scandic Holmenkollen Park, og med utvidelsen har en felles drøm gått i oppfyllelse. MOVE by Holmenkollen Fitness er et toppmoderne treningssenter som er rettet både mot gjester og en stor andel av de snart 50 000 innbyggerne i bydel Vestre Aker, skriver Scandic i en pressemelding.

- Vi går fra å være et mindre nisjesenter til å bli et komplett treningssenter på 1000 kvadratmeter. Beliggenheten er også perfekt, og gjør det enkelt å kombinere utetrening med et besøk på treningssenteret, sier Fossum.

I den gamle messehallen på hotellet har brødrene nå etablert et unikt tilbud som de forventer skal treffe bredt. MOVE by Holmenkollen Fitness vil i tillegg til å tilby et velutstyrt og moderne treningssenter, også ha en egen, adskilt performance-avdeling for de som ønsker å benytte seg av mer avansert utstyr, PT-tjenester, mer plass og høyere servicenivå.

- Scandic Holmenkollen Park er idrettshotellet over alle, og vi er derfor strålende fornøyd med å få på plass treningsfasiliteter på et så høyt nivå. Dette vil gjøre hotellet enda mer attraktivt for idretten, og ikke minst for den treningsglade lokalbefolkningen i området, sier Petersen.

Hotelldirektøren melder om en veldig bra høst for hotellet, og gleder seg over at hele bransjen er inne i en god tid.

- Vi skal ha gjester som skal åpne presanger og feire julen hos oss. Vi har full julebuffet, sier han.

Powered by Labrador CMS