JUBLENDE GLAD: Direktør ved Refnes Gods Ismahene Boussakra har jobbet en årrekke ved hotellet. I fjor satte hotellet omsetningsrekord.

Hun ble årets leder for Classic Norway Hotels

Hotelldirektør Ismahene Boussakra ved Refnes Gods stolt og ydmyk.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg var ikke forberedt, så dette kom som en stor overraskelse. Det er helt fantastisk. Jeg er både takknemlig, ydmyk og stolt over å ha mottatt denne prisen, sier hotelldirektør ved Refsnes Gods, Ismahene Boussakra til Hotellmagasinet.

36-åringen startet på Hotell Refnes Gods som resepsjonist i 2007, og har jobbet seg oppover i systemet. I fjor ble hun direktør. Noe som blant annet resulterte i omsetningsrekord i 2022.

Nylig mottok hun prisen årets leder for Classic Norway Hotels 2022 under «Kick Off & Award Dinner» på Molde Fjordhotell. Hun mottok både diplom og et gavekort for utnevnelsen.

I begrunnelsen heter det:

«Vinner av prisen årets leder har gjennom det siste årets vist en solid karakter, innsats og kreativitet, både på vegne av seg selv og sitt hotell. Ledere har vært ansatt på hotellet i en årrekke og er et lidenskapelig hotellmenneske. Kandidaten er opptatt av sine ansatte og jakter stadig forbedringer i sin organisasjon. Vedkommende er strukturert og jobber strategisk mot hotellets mål – noe som gjenspeiler seg i hotellets detaljfokus og gjesteopplevelse».

– Prisen gir en stor motivasjon for å fortsette det gode arbeidet vi har startet på. Jeg har et fantastisk team på hotellet som alltid presterer, og jeg må også rette en stor takk til sjefen Stephen Meinich-Bache og eier ved Refsnes Gods for tilliten, sier den blide hotelldirektøren.

Powered by Labrador CMS