HURRA FOR 2022: Hotellet i Moss har lagt bak seg et fantastisk 2022. - Vi har stor tro på et godt 2023, sier hotelldirektør Ishmahene Boussakra.

Her satte de ny omsetningsrekord

Full jubel på Hotell Refsnes Gods.

Publisert Sist oppdatert

– Det har vært et fantastisk godt år for oss med rekordomsetning og svært gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Dette gir ekstra motivasjon for alle ansatte inn i 2023, sier hotelldirektør Ismahene Boussakra til Hotellmagasinet.no.

36-åringen startet på Hotell Refnes Gods som resepsjonist i 2007, og har jobbet seg oppover i systemet. I fjor ble hun tildelt direktør-rollen.

Hotellet – som ligger bare et steinkast unna Oslofjorden ved Jeløya i Moss – er kjent for å være mer enn et hotell; hit har mange gjester i en årrekke strømmet til for bryllupsfeiring, selskaper og konferanser.

Vin-ansvarlig ga resultater

Men mange velger også å besøke godset for en lunsj, afternoon tea eller hotellets fire retters middag i Munch-restauranten. Og frokosten har virkelig slått an hos gjestene; hotellet er blitt låret av Twinings til årets region-frokost.

Hotelldirektør Ismahene Boussakra

Boussakra forteller at mange av de besøkende er kunst-interesserte. På hotellet har de over 400 originale kunstverk fra flere enn 90 kunstnere, og her kan besøkende få omvisning med historiefortelling og guiding.

Som ikke det var nok: Vinkurs og vinsmaking har også vært en suksess.

– Vi ansatte en egen vin-ansvarlig i fjor, Espen Korsveien. Han har vært et flott tilskudd og gjør en glimrende jobb. Vi er godt kjent for knallgode viner og god mat, sier Boussakra.

Men tilbake til rekordomsetningen:

– Jeg kan ikke gå i detaljer – men kan bekrefte at det har vært et meget bra år for oss, og at vi har slått alle rekorder, sier hun hemmelighetsfull.

Jobbet med konseptutvikling

36-åringen understreker at de gode resultatene ikke hadde vært mulig å oppnå uten gode ansatte. Hotellet har 35 årsverk og eies av hotell-kjeden Classic Norway Hotels.

– Personalet er den største ressursen vi har. Vi får svært gode tilbakemeldinger fra besøkende, det er motiverende og givende for alle som jobber her.

– I 2021 og starten av 2022 jobbet vi hardt og målrettet med konseptutvikling. Alle har bidratt og sammen bestemte vi oss for å gjøre å stake ut en ny kurs på huset. Kort fortalt har det handlet om å se gjestene. Det er viktig for oss at gjestene skal få føle på en herskapelig atmosfære hos oss. Det har vi lykkes med, forteller hun.

– Hva er dine tanker om 2023?

– Jeg tror første kvartal kan bli noe tøft for mange i bransjen – men vi er optimistiske, og har tro på at også dette året blir veldig bra, sier Ismahene Boussakra.

Powered by Labrador CMS