Grand Hotel i Åndalsnes ligger feiende flott og kommunen har vært vertskap for flere store og kjente filminnspillinger de siste årene.

Utsetter gigantisk hotellutbygging

Prosjektet Grand Hotel Åndalsnes er satt på vent. 

Publisert Sist oppdatert
Adm. direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

I januar i år ble det kjent at Classic Norway Hotels ble eneeier av hotellperlen Grand Hotel i Åndalsnes fra 1890. Planene var å utvide med 57 rom til 145 totalt.  

Nå er planene satt på vent på ubestemt tid. 

– Kostnadene i prosjektet har økt en del siden sist vi så på dette og velger derfor å utsette. Det ligger ingen dramatikk bak, vi vil starte utbyggingen på et senere tidspunkt. Hotellet har fortsatt kapasitet - men vi er klar over at hotellet trenger flere rom, spesielt sommerstid, sier adm. direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache, til Hotellmagasinet. 

Nylig uttalte Meinich-Bache i et intervju med Hotellmagasinet at hotellkjeden har store vekstambisjoner de kommende årene

Utvidelsen av 57 nye rom og pareringskjeller i Åndalsnes, vil ha en kostnadsramme på mellom 60-100 millioner kroner. 

– Vi har nå gående kjedens største satsing i Henningsvær som åpner til sommeren.  De siste årene har vi gjennomført flere oppgraderinger på våre hotell, og vi gjør hele tiden vurderinger om hvor og når det er nødvendig med oppgradering, sier Meinich-Bache. 

Powered by Labrador CMS