KØ: Hele 900 personer møtte opp for å presentere seg.

900 i kø for jobb på Stordalen-hotell

Clarion Hotel The Hub skal rekruttere til 250 nye stillinger før hotellet åpner 1. mars 2019. Søndag sto hele 900 søkere i kø rundt kvartalet, med mål om å kapre drømmejobben.

Publisert

– Målet i Nordic Choice Hotels er Nordens beste og mest inkluderende arbeidsmiljø. Det starter allerede i første intervjurunde. På Talentjakten får alle sjansen til å presentere seg selv, før de leverer CV og den videre rekrutteringsprosessen fortsetter. I dag ser vi etter engasjerte mennesker, ikke bare imponerende papirer, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

SJEFEN: Denne karen dukket selvsagt opp og snakket til det lydhøre publikumet.

Rekordkø

Clarion Hotel The Hub blir Oslos nye storhotell, ett av Skandinavias største. Mye skal på plass før hotellet åpner 1. mars neste år, ikke minst 250 ansatte til en lang rekke stillinger. 2223 søkere hadde meldt seg på i forkant av Talentjakten, og i formiddag stod over 900 i kø på utsiden av Oslo Kongressenter. Fra ungdom til pensjonister.

NB: Saken fortsetter under bildet.

REKORD?: Har det noen gang vært lenger kø til et jobbintervju i Oslo?


– På Talentjakten kommer menneskene først og papirarbeidet etterpå. Vi åpner døren og gir alle sammen muligheten til å presentere seg selv, sitt engasjement og sine ambisjoner. I dag får de en smakebit på vår kultur og karrieremulighetene vi tilbyr. Mangfold er vårt varemerke, og vi elsker at det har kommet så mange ulike folk, med ulike bakgrunner og ulike erfaringer, sier André Schreiner, hotelldirektør på Clarion Hotel The Hub.

NB: Saken fortsetter under bildet.

AUDITION: Samtlige fikk to minutter til å vise seg frem foran en kompetent jury.

To viktige minutter

Talentjakten er første trinn i en fem-trinns rekrutteringsprosess. Alle søkere får to minutter til å presentere seg selv for en jury, bestående av ledere innen hotell og HR. Søkerne leverer også en skriftlig søknad og CV. Kandidatene som går videre, må gjennom workshops og dybdeintervjuer før mulig ansettelse.

STINN BRAKKE: Forventningsfulle og spente intervjuobjekter.

– Vår bransje handler nettopp om møter mellom mennesker, så vi vil helst møte personen før vi møter CVen. Vi verdsetter kompetanse og formell utdannelse, men gir også mange flere en mulighet til å få en vei inn i vår spennende bransje. Vi har behov for å utvikle og utfordre oss selv for å møte nye behov i fremtiden. For oss er Talentjakten veien til den innovative, mangfoldige arbeidsplassen vi ønsker å bygge, sier Elisabet Søyland, Director of Passion / HR i Clarion Hotels Norge.

Fakta om Talentjakten – søndag 16. oktober


- Talentjakten er et arrangement for rekruttering av 250 nye medarbeidere til Clarion Hotel The Hub, der absolutt alle søkere får mulighet til å komme på intervju.

- Arrangert i Oslo Kongressenter søndag 16. september.

- 2228 søkere hadde meldt seg på før søndag formiddag, fra studenter og nyutdannede til pensjonister som ønsket å jobbe igjen.

- Over 900 stod i kø da Oslo Kongressenter åpnet, og hotellet ventet over 1500 på intervju i løpet av dagen. Resten fikk nemlig muligheten til å presentere seg gjennom video.

- Alle søkere fikk to minutter til å presentere seg selv foran en jury, før de leverte CV.

- Talentene som går videre fra søndagens Talentjakt, fortsetter på en rekrutteringsprosess bestående av totalt fem trinn, før tilbud om jobb.

- Juryene bestod av erfarne ledere fra hotell og HR.

- I tillegg til «audition» fikk søkerne oppleve taler, foredrag og inspirerende innlegg fra Petter Stordalen, Marco Elsafadi og ledere fra det nye hotellet.

Clarion Hotel The Hub:

- Clarion Hotel The Hub åpner 1. mars 2019, ved Jernbanetorget i Oslo.

- Hotellet blir Oslos nye storstue, med 810 rom og konferansekapasitet til 1850 gjester.

- Hotellet får tre restaurantkonsepter og ulike scener for kulturarrangementer.

- Clarion Hotel The Hub er offisiell partner til Oslo europeisk miljøhovedstad 2019, og har miljø og bærekraft sentralt. vil blant annet ha en egen takåker med produksjon av urter og grønnsaker til hotellets restauranter.

Powered by Labrador CMS