BERGEN: Citybox i Bergen suser inn på Gaselle-listen.

Citybox-hoteller på årets gaselleliste

– Det er utrolig stas at to av våre hoteller er med på årets Gaselleliste. Dette kunne vi ikke klart uten våre dyktige ansatte forteller Eivind Hjulstad, daglig leder i hotellkjeden Citybox.

Publisert


Citybox Oslo har travet gjennom listen flere år på rad og har vært Gaselle-bedrift både i 2017 og 2018 i tillegg til 2019.

–  Citybox Oslo er på listen for tredje år på rad, som er i tråd med at hotellet har utvidet antall hotellrom, samt at vi har klart å optimalisere prisnivået i det dynamiske hotellmarkedet. I fjor hadde Citybox Oslo et belegg på over 90%, og vi vil klare dette i år også, sier Hjulstad.

Samtidig utvidet hotellet enda en gang i fra 215 hotellrom til 341 hotellrom. Utvidelsen ble klar i September i år.

Nykommer på gasellelisten

– Det som er ekstremt gledelig i år er at vi har klart å få en ny gaselle hoppende inn i familien vår. Citybox Bergen ble nemlig også kåret som Gaselle-bedrift for første gang. Citybox Bergen var vårt første hotell som åpnet i 2006. Det har gått igjennom et par endringer, samt at vi utvidet hotellet i 2017 til 120 hotellrom. Hotellet i Bergen er mindre enn i Oslo, noe som gjør det minst like gøy at vi klarer å oppnå en slik kåring med tanke på at her er litt mindre marginer og en større variasjon mellom høysesong og lavsesong.

Roser de ansatte

Hjulstad presiserer at dette er en kåring som tilhører de ansatte på hotellene og at det er de som er grunnsteinen til de gode resultatene.

– Vi kan gjerne ha et bra konsept og en god beliggenhet, men det hjelper fint lite dersom en ikke har flinke og dedikerte ansatte. Vi er sikker på at de ansatte trives hos oss og jeg ønsker spesielt å fremheve alle våre dyktige stuepiker som arbeider hver dag for at våre gjester skal komme til rene og innbydende hotellrom. De er stjernene på hotellet vårt og vi har høyt fokus på de skal ha det bra på jobb og at vi skaper et godt arbeidsmiljø.

Powered by Labrador CMS