Park Inns nye flaggskip

Carlson Rezidor åpner nytt hotel i Cape Town.  

Publisert Sist oppdatert

 Carlson Rezidor Hotel Group åpner Park Inn by Radisson Cape Town Newlands. Hotellet har 122 rom og ligger ved foten av landemerket Table Mountain, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Vi er glad for å lansere nok ett flaggskiphotell i Afrika, og vi er stolte over en portefølje på sju hoteller med 1400 rom i drift i Sør-Afrika. Det bekrefter vår forpliktelse til vekst på det afrikanske kontinentet, sier president og CEO Wolfgang M. Neumann i Rezidor Hotel Group. 

Park Inn by Radisson Cape Town Newlands tar med seg det nye Smart Meetings & Events-konseptet til Sør-Afrika.

– Vi tilbyr konsekvent tilkobling, valgfrihet og moderne forretningsfunksjoner. Smart Meetings & Events er designet for å levere riktig mat, drikke, konferanselokaler og teknologi til støtte for våre gjester, forklarer Thom. 

Det høyteknologiske konferanserommet kan romme opptil 163 delegater og er utstyrt med alle moderne konferanse fasiliteter. 

Hotellet samarbeider med Deaf Federation of South Africa (DEAFSA). Hotellet legger stor vekt på å være tilrettelagt for alle mennesker og tilbyr blant annet fem rullestolvennlige rom og en rekke rullstolramper. Hotellet har også 30 prosent døve ansatte, både foran og bak resepsjonen. 
 
– Vi er stolte av de muligheter som vårt partnerskap med DEAFSA har gitt oss. Vi håper å se andre hotellkjeder som følger vårt eksempel, og støtter talentutvikling i hotellbransjen, uavhengig av fysiske begrensninger, sier Thom. 

Park Inn by Radisson Cape Town Newlands ligger ti kilometer fra Cape Town sentrum.

 

 

 

Powered by Labrador CMS