SATSER: Hotellet i Grimstad er kjøpt opp av eiendomsselskapet Bratsberg, og skal nå pusses opp. 1. september blir hotellet en del av Clarion Collection Hotel. På bildet Teo K. Luisa, adm.dir. i Capitane Hotels og Simon Venemyr Ottersland fra Samfosa AS.

Grimstad-hotell bytter kjede

Blir en del av Clarion Collection Hotel fra 1.september.

Publisert Sist oppdatert

Det 98 rom store hotellet er kjøpt og overtatt av det grenlandsbaserte eiendomsselskapet Bratsberg, som igjen har inngått en ny leieavtale med Teo K. Luisas Capitane Hotels.

Bratsberg, som er eid av Samfosa, har en sterk posisjon i Grenland og Vestfold. Deleier i Samfosa, Samfunnsbygg, har allerede pågående prosjekter i Agder, heter det i en pressemelding fra Strawberry.

NY EIER - NY KJEDE: Grimstad-hotellet skal med 98 rom skal renoveres.

Clarion Collection Hotel Grimstad:

Bytter kjede 1. september 2023

• Eier: Bratsberg næringseiendom

• Driftes av Capitane Hotels • Franchiseavtale med Clarion Collection Hotel, en del av Strawberry

• 98 gjesterom, 4 møterom

• Bar og kafé

• Treningssrom og garasje

• Starter renovering av gjesterom, bad og alle fellesarealer ved overtakelse

• Interiørarkitekt: Susan Klein-Holmen, Stelldesign

– Vi fikk en strålende mulighet til å overta dette hotellet og gleder oss til å introdusere Samfosa for næringslivet i Agder, samt bidra til videre vekst i regionen. Det er et stort potensial i destinasjonen og hotellet, og kundene vil legge merke til at vi som nye eiere vil gi vårt preg på denne flotte eiendommen og samtidig bidra til byutviklingen i Grimstad. Dette, sammen med at vi er trygge på at vi har funnet riktig driver med rett konsept for både bygg og by, gjør at vi gleder oss til veien videre, sier Simon Venemyr Ottersland fra Samfosa AS

Satser videre på Sørlandet

Det er hotellveteranen Teo K. Luisa som står bak driftsselskapet som har fått leiekontrakten. Telemarkingen, som har lang fartstid i Strawberry, tidligere Nordic Choice Hotels, både som ansatt og som franchisetaker, har fra før Comfort Hotel Porsgrunn i porteføljen, samt flere hotell på gang i Horten, Tønsberg, Moss og Skien.

– Vårt satsingsområde er området mellom Drammen og Kristiansand. Med alt det spennende som skjer i Grimstad med blant annet bedret infrastruktur, industrielle satsinger, flere utbyggingsprosjekter, Sørlandets teknologipark og Campus Grimstad, ønsker vi å være med på denne utviklingen. Med min lange og gode tilknytning til Strawberry, var det naturlig å se hvilke konsepter de har som passer. Og Clarion Collection Hotel er helt riktig kjede for dette hotellet, sier Teo K. Luisa, adm.dir. i Capitane Hotels.

Alle måltider inkludert

Clarion Collection Hotel, som har inngått en franchiseavtale for hotellet med Capitane Hotels, har et unikt konsept hvor alle måltider er inkludert. I tillegg til frokost, serveres det kaffemat, fika, på ettermiddagen og varm kveldsmat.

Hotellene er bygget på et hyggekonsept, og er gjerne hotell i historiske bygg eller med en rik historie.

– Vekst er helt sentralt i selskapet og da muligheten for å innta både en ny by og et nytt fylke kom, var vi raske med å signere med Teo K. Luisa og Capitane Hotels. Både destinasjonen, markedet og utviklingen er helt rett for Clarion Collection Hotel. Vi er den foretrukne kjeden for dem som ønsker en følelse av hjemmehygge på sine mange reiser hjemmefra, forteller Richard Svartvik, kjededirektør for Clarion Collection Hotel i Norden.

Powered by Labrador CMS