Nermo Hotell utvider denne sommeren med fire flotte suiter. @gundersenogmeg Bygger suiter av 300 år gamle stabbur Publisert mandag 19. februar 2024 - 11:05 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Annonse Get instant access to all content Hotellmagasinet - Digitalt abonnement, Kampanje 1kr Bestill Hotell Magasinet Digitalt årsabonnement 1990kr Bestill ✕ hotell Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Pluss Bergen kommune satt seg på bakbena - fant løsningen hos naboen Nytt liv for flytende hotell etter byråkratisk motstand.
Strawberry og Norwegians lojalitetsprogram endelig på plass Har blitt enige, og selskapet er allerede i drift.
Pluss Slik gjør Brakanes Hotel oppholdet enda mer minneverdig Et vellykket hotellopphold inkluderer mer enn en god seng. At fine opplevelser også er en viktig del av totalinntrykket, er noe Brakanes Hotel har stort fokus på.
Speed-dater seg frem til leverandøravtaler Smak mer Norge vil skape søt musikk mellom leverandører og innkjøpere.
Pluss Død nordmann sjekker inn på Stephen King-hotell Stanley Hotel I Colorado er kjent som et av USAs mest hjemsøkte, og var inspirasjon da Stephen King skrev The Shining. Nå skal det lages et filmsenter og museum på hotellet, viet til skrekkfilmsjangeren, og første museumsgjenstand er allerede på plass: Det nedfryste liket til nordmannen Bredo Morstøl.
Pluss – Norske hotellgjester er litt for godt vant Ferske tall viser at det kan bli rift om hotellrommene her hjemme i sommer.
Åpner i juni under nytt navn Hotell Stockholm North har inngått avtale med First Hotels, og blir med dette kjedens sjette hotell i Stockholmsregionen.
Gladkokkens cocktail-favoritter Vi skrev nylig om at Gladkokken har åpnet restaurant i den gamle Østbanehallen i Oslo, hvor han tilbyr folkelig og ujålete mat. Med sommeren i anmarsj tok vi turen tilbake, og ba ham vise oss hva som blir årets sommerdrinker.
Pluss Lojalitetsselskap markerer oppkjøp med navnebytte Det norske SaaS-selskapet Loyall kjøper det norske teknologiselskapet Skylabs, som tilbyr komplementære tjenester til horeca-bransjen. Samtidig bytter de navn til Loyco.
Pluss SJEKK INN: Servicesjefen på Solli Da Strawberry-gruppen skulle åpne Sommerro i Oslo Lysverkers gamle lokaler, var det ingen tvil om hvem som skulle bli ansiktet utad. Dominic ble hentet inn fra The Thief.
Pluss – Vi serverer ikke lokal mat bare fordi den er lokal På Fjordtind Hotels er god mat og drikke i fokus. Vi har snakket med driftsdirektøren og mat- og drikkedirektøren om hvordan de gir gjestene matopplevelser med lokal mat.
Pluss Her er den nye sjefen på Beitostølen Stian Opsalhagen (32) er ansatt som hotelldirektør på Riddergaarden på Beitostølen.
Pluss Smart løsning ga enorme besparelser Moss Hotel trengte å friske opp branndørene, som var preget av slitasje og tidens tann. Et enkelt grep sikret en besparelse i millionklassen.
Pluss Store hotellplaner - søker investorer Blender Projects vil gjøre området til en magnet for turister.
Pluss – Det mest spennende prosjektet jeg har jobbet med noen gang Tony Eide gleder seg som en unge til å bygge hotell i en fredet gammel bygning på Ås Campus. Han må bare bli ferdig med senkingen av Blücher først.
Pluss Fra viralt fenomen til fysisk restaurant Han har ingen kokkeutdannelse, men skapte seg et navn ved å kokkelere på internett og TV-skjermen. Nå har han tatt steget over i den fysiske restaurantverdenen.
Pluss – Det er kanskje derfor jeg er vaktmester og ikke hotellsjef! – Det er summen av det de ansatte gjør som fører til at gjestene trives. Jeg mener dette samarbeidet er avgjørende for den suksessen hotellet vårt opplever, sier vaktmester Martin Våland.
Pluss Dette er noen av Norges mest hjemsøkte hoteller På Hotel Union Øye kan man oppleve gjenstander som flytter på seg, vann som renner av seg selv i kranene, gråt og fottrinn uten at det er noen i nærheten.
Stiansen fikk gaffelen i knivskarp konkurranse Bent Stiansen mottar æresprisen og utmerkelsen for et sterkt livslangt engasjement for norsk gastronomikultur.
Pluss – Dumt at man ikke setter mer fokus på det her til lands Det må en islending til for å fortelle oss nordmenn at vi må være flinkere til å hylle akevitten vår.
Pluss Lekent hotellkonsept i Oslo – Dette har vært et fantastisk prosjekt, der ordet «gøy» har vært i fokus.