Vinn tur til Chile

Publisert Sist oppdatert

Santa Rita Gourmet Cup arrangeres i år for 7. gang. Denne nasjonale kokkekonkurransen arrangeres i samarbeid med AMKA SAGA AS, og er åpen for alle praktiserende kokker i Norge.

Utfordringen til deltagerne i år er å lage en forrett som skal ha kylling som råvare og som skal komponeres til Santa Rita 120 Merlot. Hovedretten skal være fisk som skal serveres til Santa Rita Reserva Saugivnon Blanc. Råvarer til desserten er i år valgfri, men den skal komponeres til Santa Rita Rosé.

De eneste kriteriene for å delta er kreativitet og sans for mat og vin i kombinasjon. Basert på de innsendte oppskrifter velger juryen fem finalister som blir invitert til finalen i Oslo mandag 21. november.

Vinneren får en tur til Chile. Turen finner sted på vårparten i 2006. Vinsmaking og omvisning på Santa Ritas vingård er blant det vinneren kan se frem til. Turen har en verdi på 40.000 kroner. Under oppholdet skal vinneren lage vinnermenyen for ledelsen i Santa Rita. De øvrige fire finalistene kan kose seg med hver sin kasse vin.

Thumbnail Image: