Sponser villmarks-show

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Eventyreren og utforskeren Bear Grylls, best kjent fra serien "Mann mot natur" besøker Norge, og Radisson Blu har inngått samarbeide med DAY1 Entertainment i forbindelse med turneen. 

I serien «Mann mot natur» gjenopplever Bear Grylls fantastiske fortellinger om menneskets overlevelsesevne ved å sette seg selv i samme situasjon. På denne måten gjenopplever han de mest forbløffende overlevelsesscenarioer fra virkeligheten.
 
For første gang kommer han nå til Norge med sitt sceneshow. Det blir garantert en kveld med spennende historier og oppdagelser. Radisson Blu Scandinavia i Oslo, Radisson Blu Royal Bergen og Radisson Blu Royal Garden i Trondheim er stolte sponsorer av showet.
 
Grylls deler sine erfaringer, nær døden opplevelser og overlevelsesteknikker. Under showet forteller han også om sine personlige utfordringer fra livet som soldat i Special Forces, fjellklatrer og eventyrer. Han innvier også publikum i salen om hva som egentlig skal til for å lage et av verdens mest populære tv-program (over en milliard seere i 150 land).
 
De tre showene i Norge er:
13 mars i Oslo Konserthus
14 mars i Grieghallen i Bergen
15 mars i Trondheim Spektrum

Teaser:

Eventyreren og utforskeren Bear Grylls, best kjent fra serien "Mann mot natur" besøker Norge, og Radisson Blu har inngått samarbeide med DAY1 Entertainment i forbindelse med turneen. 

Main Image:
Thumbnail Image: