Salgsboom for Hafjell-påske

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Kulda de siste ukene har gitt salgsboom for påskeferie på Hafjell.

- Det har aldri vært så bra snøforhold i regionen og det siste værvarselet viser at det skal komme nysnø i midten av neste uke. Dager med sol og kalde netter har bevart de gode snøforholdene i alpinanlegget og på Øyerfjell. Daglig legger gjester ut sine bilder på sosiale medier og lovpriser forholdene, sier salgs- og markedssjef Geir Kolstrøm i Hafjell Resort i en pressemelding.

Situasjonen for innsalget av årets påskeferie skiller seg ut fra fjoråret da det allerede var "vår" i sentrale strøk av Østlandet.

- Nå er det mars som gode gamle dager med sol, kulde og snø.  Pågangen for å bestille påskeferie i Hafjell er stor og mange av boenhetene som er ski inn ski ut blir booket i disse dager.  Dersom pågangen fortsetter i samme tempo de neste dagene er det stor sannsynlighet for at årets påske blir tidenes påske for Hafjell og store deler av Fjell-Norge, sier Kolstrøm.

I tillegg til gode snøforhold kan Hafjell lokke med kjente artister som Karpe Diem, Oslo Ess og Eric Saade. Utesteder som Hafjell Lodge, Gaiastova og Ryk & Reis afterski hele påsken. Det er lagt opp til mange aktiviteter for barnefamiliene og Lekeland Hafjell er åpent for de som ønsker et avbrekk fra skiløypene. I tillegg er Lillehammer by en kort kjøretur unna.

Ifølge Kolstrøm er det spesielt leilighetene på Alpin Apartments Solsiden og Alpin Apartments Sørlia som er populære i påsken.  Disse er ski inn – ski ut og er av høy standard med blant annet badstue og internett.  Dette er fasiliteter som etterspørres når nordmenn er på søken etter overnatting.

Teaser:

Kulda de siste ukene har gitt salgsboom for påskeferie på Hafjell.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Kalde dager er godt nytt for Hafjell Resort. (Foto: Hafjell Resort AS)