Rekordstor investering

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Scandic og Pandox investerer 1,6 milliarder svenske kroner i utviklingen av 40 hoteller, og blant disse er KNA-hotellet i Oslo. 

Scandic og hotelleiendomsselskapet Pandox gjennomfører en av de største hotellinvesteringene i Norden noensinne, og investerer rundt 1,6 milliarder svenske kroner i oppgradering og utvikling av 40 eksisterende hoteller. Dette prosjektet vil realiseres over de tre kommende årene. 

KNA-hotellet i Oslo er et av hotellene som vil dra nytte av investeringen, det samme gjelder Malmen i Stockholm og Continental og Strand i Helsingfors. 

- Scandic har forpliktet seg til utvikling gjennom kreative løsninger. Vår suksess baserer seg på omtanke for våre gjesters behov og komfort. Vi fortsetter våre lange tradisjoner ved å forbedre den uformelle og avslappende atmosfæren på hotellene våre, skape mer sosiale områder og ved å pusse opp 4 000 rom på de 40 hotellene med utstyr og design som gjenspeiler fremtidens behov, sier Scandics CEO, Anders Ehrling i en pressemelding.

Det nye hotellkonseptet skal ha en fleksibel og utradisjonell tilnærming som gjenspeiler endrede familiestrukturer, reisemønstre og trender. Det dekker hele opplevelsen, fra parkering, resepsjon, lobby og restaurant til rommene i seg selv. 

- Dette er en av de største fellesinvesteringsavtalene noensinne mellom en hotelloperatør og et eiendomsselskap i Norden. Prosjektet skaper verdier og er strategisk viktig for både Scandic og Pandox, som foretar investeringen gjennom sitt søsterselskap Norgani. Vi fortsetter utviklingen av porteføljen vår og konsentrerer oss nå spesielt om nyanskaffede hoteller som trenger investeringer, sier Pandox' CEO, Anders Nissen.

Teaser:

Scandic og Pandox investerer 1,6 milliarder svenske kroner i utviklingen av 40 hoteller, og blant disse er KNA-hotellet i Oslo. 

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
KNA-hotellet i Oslo er et av hotellene som Scandic og Pandox nå skal investere i. (Foto: Scandic)