Prestisjepris til Stordalen

Petter A. Stordalen hedret med prestisjetung internasjonal ærespris for sin innsats i hotellbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Under den årlige Hotel Investment Conference Europe i London tirsdag 29. September, fikk Petter A. Stordalen utdelt “The Hot.E Hall of Fame Award” for sitt arbeid med Nordic Choice Hotels og for selskapets miljø- og bærekraftsengasjement.

– Jeg er meget stolt av denne prisen, fordi innsatsen vi har lagt ned i Nordic Choice Hotels blir lagt merke til i Europa. Det er et bevis på at man må tørre å tenke stort. Vår suksess skyldes ikke tunge strategier og excel-ark. Oppskriften vår er enkelt. People, Planet og Profit, i denne rekkefølge, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder, Nordic Choice Hotels.

Gis for positiv innvirkning

"The Hot.E Hall of Fame Award" er gitt av Burba Hotel Network som er verdens største hotellkonferansearrangør med 120 arrangementer årlig over hele verden. Hedersprisen ble etablert for å anerkjenne en investor, utbygger eller hotelleder for sin positive innvirkning på den europeiske hotellbransjen. Arrangement i London samlet 300 av Europas ledende hotelltopper fra 30 land.

– Hotel Investment Conference Europe er en av de viktigste møteplassene for Europeiske ledere og investorer innen hotellbransjen. Derfor er det ekstra hyggelig at Nordiske aktører blir trukket frem. Det bidrar til å sette både Nordic Choice og andre aktører på kartet, avslutter Petter A. Stordalen.